Ivoclar Vivadent
Benelux

Search
magnifying glass

Legeringen van Ivoclar Vivadent

Op legeringen van Ivoclar Vivadent kunt u vertrouwen

Een keuze aan legeringen als geen andere!

Wij bieden u een ruim assortiment aan legeringen dat specifiek is aangepast aan de verschillende indicaties en eisen van de patiënt. Een comfortabele hantering is net zo belangrijk als gecertificeerde biocompatibiliteit. De keuze varieert van legeringen met een hoog goudgehalte, een verminderd goudgehalte tot legeringen op basis van palladium en niet-edele legeringen. Expertise, kwaliteit en vertrouwen zijn de hoekstenen van ons legeringsportfolio en meteen ook de reden waarom u kunt vertrouwen op de grote verscheidenheid aan legeringen van Ivoclar Vivadent:

EXPERTISE

We kunnen terugblikken op meer dan een eeuw ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardige, biocompatibele tandheelkundige legeringen. Van legeringen met hoge zuiverheid tot metaalkeramiek en aangepaste bevestigingsmaterialen – wij bieden u een complete oplossing voor iedere indicatie. Zo kunnen we voldoen aan de eisen van tandartsen èn tandtechnici.

KWALITEIT

Het gebruik van materialen met de hoogste zuiverheidsgraad en een uitgebreide procescontrole zorgen voor een betrouwbare productkwaliteit. Identalloy-certificering garandeert het hoogste kwaliteitsniveau en een heldere identificatie van de legeringsklasse. We zijn bijgevolg baanbrekend op het gebied van zuiverheid, service en expertise.

VERTROUWEN

Dankzij onze ervaring en jarenlang onderzoek kunt u er zeker van zijn dat u met producten werkt waar u op kunt vertrouwen. Ons wereldwijde technische ondersteuningsnetwerk staat voor u klaar – zo kunt u door met uw laboratoriumwerk en bent u bij ons in goede handen. Nu en in de toekomst.