Ivoclar Vivadent
Benelux

Search
magnifying glass

IPS e.max Press Multi

Het materiaal laat een levensechte kleurovergang zien van dentine/cervicaal naar incisaal, waardoor monolithische restauraties een hoogwaardig esthetisch uiterlijk hebben.

De nieuwe IPS e.max Press Multi zal een revolutie teweegbrengen in de perstechniek. Deze uiterst sterke rohlingen (470MPa) bestaan uit het klinische beproefde lithium disilicaat-glas-keramiek (LS2). Ze vertonen een geleidelijke kleurovergang en translucentie, die gelijkwaardig is aan die van natuurlijke tanden. Het chroma en de opaciteit van het materiaal zijn hoger in het cervicale en dentine gebied en het incisale gedeelte is overeenkomstig translucent.

Sterkte en stabiliteit

IPS e.max-LS2 kronen laten een geweldig resultaat zien in de posterior gebieden voor vele jaren vanwege hun sterkte en stabiliteit. Met het persen van de multi-gekleurde restauraties wordt het volgen van tijdrovende procedés uitgesloten. Bij het maken van polychromatische restauraties met IPS e.max Press Multi in combinatie met de intelligente persovens EP3010 en EP5010 en de gepatenteerde procestechniek ontstaan kosteneffectieve en efficiënte persresultaten.

Combinatie van perstechniek en CAD / CAM-technologie
Met de software add-on " Digital Press Design - Press Multi "* ( Wieland Dental ), worden de sprues automatisch gepositioneerd op de virtuele IPS e.max Press Multi restauratie. De positie van het wasmodel kan individueel worden geregeld. De gefreesde items van wax discs, bijv. ProArt Wax Disc for Zenotec Yellow, worden vervolgens geperst

IPS e.max Press Multi is beschikbaar in één maat en in de volgende 10 kleuren: A1, A2, A3, A3.5, B1, B2, C1, C2, D2 and BL2

De intelligente, gebruiksvriendelijke Programat EP 3010 en EP 5010 persovens zijn volledige compatible met IPS e.max Press materialen. Innovatieve technologie is ontwikkeld en gepatenteerd om het nieuwe polychromatische IPS e.max Press Multi materiaal te kunnen verwerken**.

*De software add-on is onderdeel van de Add-on Solutions of Wieland Dental en ontwikkeld op basis van software standaarden van Dental Designer 2015 (versie 15.5.0) van 3Shape.

**Er is een software update beschikbaar voor de Programat EP 3000 en EP 5000 en voor de EP 3010 en EP 5010 ovens.


Indicaties

  • Facings
  • Kronen voor anterior en posterior tanden
  • Hybride Abutment kronen ( in combinatie met Ti-Base)

 

Voordelen

  • Levensechte esthetiek, efficiënt geperst
  • Monolithisch LS2 restauraties met een levensechte kleurovergang
  • Gecoördineerd met hoge-precisie Programat persovens en gepatenteerde technologie
  • Maximaal kosten-effectief in de perstechniek

IPS e.max Press Multi