NL 

SR Vivodent S PE

magnifying glass

Geïnspireerd door de natuur

Ivoclar Vivadent lanceert de nieuwe SR Vivodent S PE tandenlijn

Het nieuwe design van de anterior tandenmodellen SR Vivodent S PE is geïnspireerd door de natuur met haar mooie kleuren en vormen, een  verdere ontwikkeling van de duurzame en succesvolle tandenlijn. Esthetisch en prothetische geoptimaliseerd, ontworpen om te voldoen aan de individuele behoeften van patiënten van nu én morgen.

SR Vivodent is een uitgesproken anterior tand voor een verfijnde behoefte/verfijnd uiterlijk. Hoge kleurintensiteit en PE (Pearl Effect) lagen geven deze tanden een speciale en levendige uitstraling. Samen met de nieuwe SR Orthotyp S PE tandenlijn, vormen ze een uitgebreide tandenreeks, voor een individuele uitstraling.

Levendige kleuren
De kleurenreeks van de nieuwe tandenlijn bestaat uit 20 kleurnuances. De kleurintensiteit, glans en translucentie van deze geavanceerde PE kleuren, geven deze tanden zeer natuurlijke kleur, met als resultaat dat dentale prothesen harmonieus integreren in het bestaande gebit. Met een multifunctionele kleurenstaal is het portfolio compleet. Met behulp van de kleurenstaal kunnen gebruikers niet alleen de juiste tandenkleur, maar ook de tandgrootte en de lipsluitingslijn bepalen. Door het integreren van een gezichtsmeter en papillameter in het ontwerp.

Matchende posterior tandenmodellen
De nieuwe posterior tandenmodellen SR Orthotyp S PE zijn een ideale aanvulling op de nieuwe anterior tanden. Ze zijn ontworpen op basis van gedetailleerde analyse van het stomatognatische systeem. Met een nieuw, modern en fris uiterlijk, voldoen de posterior tandenmodellen aan de hoogwaardige esthetiek en functionele karaktereigenschappen van dentale prothesen.

Hoogwaardig cross-linked DCL materiaal
Beiden tandenlijnen zijn gemaakt van DCL materiaal. Dit materiaal bestaat uit gewijzigde  versie van polymethyl methacrylaat, waarin zowel de polymeer en de matrix worden gekruist. Het resultaat is materiaal, dat een hogere druksterkte laat zien, met  gelijkwaardige flexibiliteit als conventionele PMMA. De levensverwachting is daarom nog groter.

Beschikbaarheid
SR Vivodent S PE anterior zijn de tanden beschikbaar in 15 bovenkaak en 5 onderkaak modellen. The SR Orthotyp S PE posterior worden geleverd in 4 bovenkaak en 4 onderkaak modellen. Beiden tandenlijnen zijn beschikbaar in 20 PE kleurentinten.

SR Vivodent®  en SR Orthotyp® zijn geregistreerde handelsmerken van Ivoclar Vivadent AG.

Over Ivoclar Vivadent
Ivoclar Vivadent, met hoofdkantoor in Schaan, Liechtenstein, is een toonaangevende internationale fabrikant en leverancier van innovatieve materiaal systemen voor hoogwaardige tandheelkundige producten. Het bedrijfssucces is gebaseerd op een uitgebreide portfolio van (dentale) producten en systemen, R&D en een duidelijke focus op het gebied van training en educatie. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in 24 landen en meer dan 3.000 werknemers wereldwijd. Meer informatie over Ivoclar Vivadent vindt u op de website: www.ivoclarvivadent.com.

Bijlage:(SR Vivodent S PE.jpg)
Fig. 1: SR Vivodent is een uitgesproken anterior element voor een verfijnd uiterlijk.

SR Orthotyp S PE.jpg)
Fig. 2: De nieuwe posterior modellen SR Orthotyp S PE zijn een ideale aanvulling op de nieuwe anterior elementen