NL 

Cervitec F

magnifying glass

Fluoride applicatie en beheersing van bacteriën in slechts één stap

Nieuwe beschermende Cervitec F- lak voor snelle en effectieve bescherming van het tandoppervlak.

In het geval van hoge cariësrisico, biedt de nieuwe beschermende Cervitec F – lak een snelle bescherming van het tandoppervlak.
Het Cervitec F - laksysteem bevat fluoride, chloorhexidine en cetylpyridiniumchloride (CPC).

CPC helpt bij het voorkomen van opbouwend tandsteen en ondersteunt het effect van chloorhexidine. Deze nieuwe combinatie van ingrediënten, maakt de toepassing van fluoride en de selectieve beheersing van bacteriën in één stap mogelijk en zorgt voor een versnelde behandelingsprocedure. Cervitec F wordt aanbevolen als een basale beschermende maatregel tegen cariësprofylaxe bij risicogroepen en voor de bescherming van gevoelige tandhalzen. Het laksysteem is geschikt voor mensen van alle leeftijden - van kleine kinderen tot senioren.

Snel en gemakkelijk behandeling
Het laksysteem is direct klaar voor gebruik, omdat alle ingrediënten goed zijn opgenomen en opgelost. De homogene beschermlaag met een relatief hoog vochtgehalte kan in gecontroleerde doses worden toegepast. Snelle applicatie is ook mogelijk in verpleeg- en verzorgingsinstellingen en/of thuiszorgsituaties.

Cervitec F is verkrijgbaar in een handige doseertube of  leverbaar in een gebruiksvriendelijke en individuele dosisverpakking.

Cervitec® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.

Bijlage: (Cervitec_F.jpg)
Fig.: Cervitec F – Fluorideapplicatie en beheersing van bacteriën in slechts één bewerkingsstap