NL 

IPS Empress Direct

magnifying glass

Natuurlijke restauraties kunnen nu moeiteloos worden gecreëerd

IPS Empress Direct heeft geoptimaliseerde hanteringseigenschappen, die het contouren van het composiet vergemakkelijken.

Hoogwaardige esthetische restauraties kunnen een uitdaging vormen voor zelfs de meest ervaren tandarts. Het klinisch bewezen composiet, IPS Empress Direct, biedt een intuïtieve applicatiemethode met een brede selectie kleurtinten. De bewerkingseigenschappen zijn nu verder verbeterd.

IPS Empress Direct bevat in het bijzonder kleine vulstofdeeltjes, waarvan de oppervlakte-kenmerken op verschillende manieren de bewerking van het materiaal vergemakkelijken. Het materiaal kan gemakkelijk en gelijkmatig worden verdeeld met de Cavifil Injector. Het kan moeiteloos en precies aan de gewenste vorm worden aangepast, doordat het minder kleeft. De uitstekende aanpassing aan de wanden van de caviteit resulteert in klinische betrouwbaarheid.

Esthetisch ontwerp en methode

De nieuwe IPS Empress Direct System Kit biedt tandartsen alle essentiële materialen voor het vervaardigen van esthetische en veeleisende restauraties. De System Kit bestaat uit de meest populaire glazuur en dentine kleurtinten. Het bevat ook de IPS Empress Direct Effect Trans Opal kleur voor het creëren van speciale eigenschappen in het anterior gebied, in het bijzonder. De Trans Opal kleur bevat speciale micro-opale vulstoffen, die in staat zijn om het subtiele spel van kleur en licht te reproduceren, die normal bij tanden en hun natuurlijke opalescentie te zien is. Daarnaast bevat de kit ook de translucente kleur Trans 30, aanbevolen om speciale effecten in de incisale rand te benadrukken. Met IPS Empress Direct Opaque biedt de kit een opaak materiaal, indien ernstige verkleuringen eerst gemaskeerd moeten worden. De bechikbaarheid van indicatie-tabellen van de materialen met aanbevelingen complementeren het aanbod.

Uitzonderlijke flexibiliteit

Het composiet is gebaseerd op het A-D-kleurensysteem en kunnen gebruikers vanaf het eerste moment creatief aan de slag. Een selectie van 32 kleurtinten en vijf translucentieniveaus zorgen voor hoge flexibiliteit bij het creëren van natuurlijke restauraties.

IPS Empress® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.