NL 

Tetric Evo-Line: één oplossing voor alle caviteitsklassen

magnifying glass

Besluiten om welk composiet, wanneer te gebruiken kan soms lastig zijn. De keuze varieert van vloeibare versus modelleerbare tot conventionele versus bulk-vulmaterialen. Met de nieuwe Tetric Evo-Line system kits, zijn alle vier soorten composieten voor het eerst in één kit verkrijgbaar. De additionele bijlage met navigatie- en indicatieaanduiding, dient als hulpmiddel en helpt bij het selecteren van het beste vulmateriaal dat u wilt gebruiken.

Met de vier composieten van de Tetric Evo-Line kunnen alle caviteitsklassen efficiënt en esthetisch worden gerestaureerd. De nieuwe system kits bevatten alle vier de producten in één box. Tetric EvoCeram is modelleerbaar en kan worden toegepast met de conventionele incrementele techniek. Tetric EvoFlow is de vloeibare versie voor de conventionele incrementele techniek. Tetric EvoCeram Bulk Fill is het modelleerbare composiet,  geschikt voor het aanbrengen in bulklagen tot 4 mm. Tetric EvoFlow Bulk Fill is de vloeibare versie voor de bulk vul-techniek tot 4 mm.

Duidelijk geregeld

Alle vier de producten zijn netjes geordend in relatie tot hun indicatie in de kits. Hierdoor kunnen gebruikers in een oogopslag zien welk materiaal het beste gebruikt kan worden voor welke caviteitsklassen. Een speciale bijlage met alle mogelijke combinaties en indicaties, maakt de kit compleet. De kits zijn verkrijgbaar met cavifills of spuiten.

Tetric® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.