NL 

IPS e.max Shade Navigation App

5 eenvoudige stappen om de juiste kleur en translucentieniveau te bepalen

IPS e.max Shade Navigation-app voor zeer eenvoudige en betrouwbare werkprocedures


De IPS e.max Shade Navigation App helpt bij het bepalen van de juiste kleur en het translucentieniveau voor IPS e.max restauraties. Zirkoniumoxide is nu toegevoegd aan de selectie van materialen, die naast lithiumdisilicaat, nu in de App vermeld staan.

De Shade Navigation App bevat nu het complete assortiment IPS e.max materialen, dankzij de toevoeging van de zirkoniumdiscs en blokken. Nu deze materialen in de app zijn geïntegreerd, kunnen gebruikers in slechts vijf stappen de ideale kleur en het translucentieniveau kiezen uit het IPS e.max assortiment en optimale aanvullende materialen.

Selecteer eenvoudig de ideale kleurtint en translucentie

De Shade Navigation App bepaalt de juiste kleur en het translucentieniveau voor alle IPS e.max restauraties. Er wordt rekening gehouden met alle belangrijke factoren, die van invloed zijn op het algehele kleurdesign. Deze factoren omvatten de gewenste tandkleur, indicatie, laagdikte en het gewenste (kleur)materiaal. Het gebruik van de app is kinderspel: zodra de app voorzien is van alle relevante informatie heeft, biedt deze een passende oplossing voor de restauaratie.

Op de goede weg

Twee recent verkregen awards bevestigen, dat Ivoclar Vivadent, op de goede weg is met deze innovatie. De Shade Navigation App ontving een innovatieprijs op twee regionale beurzen in Duitsland. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat een tandheelkundige applicatie een prijs heeft gewonnen.

De Shade Navigation App is beschikbaar en te downloaden op Android en iOS smartphones en tablets.

IPS e.max® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.