NL 

40 jaar bewezen trouwe dienst

magnifying glass

40 jaar bewezen trouwe dienst

Ivoclar Vivadent maakt prijswinnaar bekend ‘’40 jaar Programat Technology’’ internationale competitie.

Tijdens de IDS in Keulen, heeft Ivoclar Vivadent de winnaar bekend gemaakt van de internationale ''40 Jaar Programat'' winactie. De eerste prijs is gewonnen door de heer Brinkmann, die in 1976 een P1 oven heeft gekocht en nog altijd operationeel is.

De winnaars van de Programat prijsvraag zijn nu bekend. De eerste prijs, een P710 SE Programat speciale editie oven, gaat naar Lutz Brinkmann, tandtechnicus uit Duitsland. Van alle wedstrijddeelnemers, bezit hij de oudste Programat oven, die nog operationeel is - een P1 uit 1976. 

Zijn vintage oven is één van de eerste modellen van het merk Programat. Lutz Brinkmann zegt uit ervaring hierover: "Voor mij staat Programat synoniem voor eenvoudige, duidelijke en simpele bediening."

Twee extra prijzen
Nog twee wedstrijdkandidaten hadden een goede reden om te juichen: Christina Todorova uit Bulgarije, won de tweede prijs en Thomas Ehlik uit Duitsland won de derde prijs. Julian Mihaylov (Ecodent tandheelkundige depot) nam een certificaat en de prijs (iPAD mini 2) in ontvangst namens mevrouw Todorova, die afwezig was. De derde prijswinnaar kreeg een polshorloge en een certificaat. De ovens van deze twee prijswinnaars dateren ook uit de periode van de eerste generatie Programat ovens. In totaal hadden 563 tandtechnici over de hele wereld zich ingeschreven voor deze wedstrijd.

40 jaar bewezen succes
Ivoclar Vivadent presenteerde de eerste Programat oven tijdens IDS in 1977. Voorafgaand aan de introductie, testte het bedrijf het product in de markt. Vandaag de dag, staat Programat als merk bekend om innovatie en betrouwbaarheid. Op basis van verkoopcijfers, is Programat de marktleider in keramische ovens. Voor tandtechnici, staat het merk synoniem voor innovatie, bedieningsgemak, hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van bakresultaten.

Programat® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.