NL 

Adhese Universal genomineerd met 5 sterren na klinische evaluatie

magnifying glass

Adhese Universal genomineerd met 5 sterren na klinische evaluatie Dental Advisor

Uitstekende waardering voor het voorkomen van postoperatieve gevoeligheid, retentie en  weerstand tegen marginale verkleuring.

Het gerenommeerde Amerikaanse vakblad 'Dental Advisor' heeft het Adhese Universal bonding systeem van Ivoclar Vivadent gewaardeerd met een "uitstekende’’ prestatie van 99%, na 1 jaar.

Adhese Universal werd gebruikt voor het plaatsen van 83 directe en indirecte restauraties. Het adhesief werd gebruikt voor restauraties geplaatst in alle restauratie klassen. Na 1 jaar werden 73 van de geplaatste restauraties geëvalueerd. Resultaten: 39 procent van de restauraties bleven behouden en waren in tact na een jaar. 95 procent van de restauraties vertoonde geen teken van marginale verkleuring. Bovendien werden er geen postoperatieve gevoeligheden gemeld door de patiënten. Adhese Universal werd daarom gewaardeerd met 'Excellence - 5 sterren" door Dental Advisor. Dit is de hoogste waardering, die het vakblad uitreikt.

Veelzijdig en handig
Het geteste product werd door de consultants bijzonder geprezen om de veelzijdigheid van het adhesief, die kan worden toegepast bij zelf-etsende en totaal-etstechnieken. Het handige VivaPen doseersysteem scoorde ook hoge punten onder de consultants.

Adhese® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.

Bijlage:

(Adhese_Universal.jpg)

Fig.: Adhese Universal ontvangt 5 sterren in een klinische evaluatie uitgevoerd door Dental Advisor.