NL 

Beschermende lak Cervitec F bespaart tijd

magnifying glass

Cervitec F - fluoridatie en kiembestrijding in één stap

In een recent onderzoek werden tandartsen en hun teams gevraagd om de nieuwe beschermende vernis Cervitec F te testen en hun bevindingen te delen. In totaal zijn er 279 vragenlijsten ontvangen en geëvalueerd. Uit de resultaten blijkt dat Cervitec F goed wordt ontvangen in de markt.

Meer dan 80 procent van de deelnemers, meldde dat ze over het algemeen tevreden waren met of zelfs zeer tevreden over de eigenschappen van het laksysteem. De esthetiek van Cervitec F en de veelzijdige toepasbaarheid ervan, de aangeboden verpakking met geconcentreerde fluoride en chlorhexidine en de smaak bevallen goed.

Sterk aanbevolen
Tachtig procent van de ondervraagden raden het gebruik van de beschermende lak aan na professionele tandreiniging. Meer dan de helft van de respondenten zou het product aanraden tijdens orthodontische behandeling van hoog risicopatiënten of patiënten met een motorische beperking. Zij gaven verder aan dat zij Cervitec F gebruiken bij individuen met wortel cariës, implantaten of doorbrekende tanden en als algemene preventiemaatregel voor cariës. Volgens de ondervraagden is tijdsbesparing een belangrijk voordeel van dit combinatieproduct.

Cervitec® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.

Bron: Ivoclar Vivadent onderzoek, 2016

Bijlage: (Cervitec F.jpg): De beschermende vernis Cervitec F biedt veelzijdige bescherming in één stap.