NL 

Cervitec Gel – geoptimaliseerde formule voor betere mondverzorging

magnifying glass

Doelgerichte bescherming – gecontroleerde risico

Cervitec Gel – geoptimaliseerde formule voor betere mondzorg

De geoptimaliseerde Cervitec Gel bevat chloorhexidine, fluoride, xylitol en provitamine D-panthenol. De mondverzorging gel van Ivoclar Vivadent helpt om tanden, tandvlees, peri-implantaat weefsel en mondslijmvlies in goede gezondheid te houden.

Chloorhexidine vermindert de groei van bacteriële plak. Het aantal schadelijke bacteriën in de mond neemt af en ontstekingen verdwijnen. De adem is frisser. Fluoride versterkt de natuurlijke tanden. De ingrediënten provitamine D-panthenol en xylitol hydrateren en conditioneren het tandvlees en slijmvliezen. 

Gladde consistentie

Cervitec Gel ondersteunt de behandeling van gingivitis, mucositis, stomatitis prothese, periodontitis, peri-implantitis en in het geval van verhoogde kiemgetallen. De gel wordt rechtstreeks aangebracht op het mondslijmvlies of op gebitsprothesen met een interdentale rager. Het kan ook worden gebruikt om de tanden mee te poetsen, in plaats van tandpasta. Door zijn gladde consistentie, kan de gel optimaal worden verdeeld over complexe oppervlakken. Het is een aanvulling op de effecten van de professioneel aangebrachte beschermende vernissen Cervitec Plus en Cervitec F.

Milde smaak

Cervitec Gel is goed geaccepteerd vanwege de milde smaak. De verzachtende en voedende ingrediënten geven een goed gevoel in de mond. Cervitec Gel wordt geleverd in tubes van 20 g en 50 g.