NL 

Een levendig platform met Praktische Tips voor Tandtechnici

magnifying glass

Een levendig platform met Praktische Tips

Nieuwe blog met waardevolle informatie voor dentale laboratoria

De nieuwe Blog voor én door tandtechnici, in samenwerking met Ivoclar Vivadent biedt een levendig platform met spannende en nuttige informatie over onderwerpen, die van belang zijn voor tandtechnici in hun werk.

De focus van deze blogs ligt bij de doelgroep, de lezer – wekelijks komen er (nieuwe) onderwerpen aan bod, die nauw aansluiten op het dagelijkse werk in de laboratoria en fundamentele vragen worden behandeld, die betrekking hebben op de bedrijfsstrategie. Informatie, tips en trucs kunt u vinden, op het gebied van:

• praktijkmanagement en strategie,

• trends in de sector (bijvoorbeeld digitale tandtechniek),

• specifieke gebruikersvragen

• en (nieuwe) productinformatie

Een praktische zoekfunctie maakt het makkelijker om specifieke en populaire zoekwoorden te vinden, zoals esthetiek of efficiëntie. Daarnaast zijn er veel informatieve bijdragen (bijv. downloads van wetenschappelijke publicaties of illustratieve instructie-en gebruikers video's). De blog is in vijf talen (Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans) online.

Interactieve informatie

Reacties, suggesties en individuele bijdragen zijn welkom. Daarnaast kunnen geïnteresseerde lezers zich abonneren op de gratis blog-nieuwsbrief. Abonnees worden bij nieuwe post op de hoogte gesteld, zo blijft men in de tandtechniek up-to-date.

Hier vindt u de Blog: http://blog.ivoclarvivadent.com/lab/