NL 

Functioneel, innovatief en elegant ontwerp

De Bluephase® Style polymerisatie lamp wint bronzen award

De Bluephase® Style van Ivoclar Vivadent heeft een bronzen medaille gewonnen tijdens een van de meest prestigieuze ontwerpwedstrijden in de medisch-technologische sector.

Met het behalen van deze bronzen "Medical Design Excellence Awards (MDEA) 2014’’, heeft de Bluephase® Style polymerizatie lamp een toppositie behaald in de categorie "dentale instrumenten, apparatuur en onderdelen". Criteria voor het assessment van het product waren het hoogwaardige niveau van technologische innovatie, het ontwerp en het ontwikkelingsproces. Daarnaast is er ook nog gekeken naar de patiënt, de economische  voordelen en de toegevoegde waarde voor de gezondheidsindustrie.

Over Ivoclar Vivadent
Ivoclar Vivadent, met hoofdkantoor in Liechtenstein, is een toonaangevende internationale fabrikant en leverancier van innovatieve materiaal systemen voor hoogwaardige tandheelkundige applicaties. Het bedrijfssucces is gebaseerd op een uitgebreide portfolio van (dentale) producten en systemen, sterke research & development en een duidelijke focus op het gebied van training en educatie. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in 24 landen en meer dan 3.000 werknemers wereldwijd. Meer informatiee over Ivoclar Vivadent vindt u op de website: www.ivoclarvivadent.com.

Product video: http://www.youtube.com/watch?v=RRbsxW2M1a8

Bluephase® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.