NL 

Innovatieprijs voor Monobond Etch & Prime

magnifying glass

Innovatieprijs voor Monobond Etch & Prime

Zelfetsende glas keramische primer overtuigt duizenden gebruikers

Monobond Etch & Prime is de eerste zelfetsende glas keramische primer ter wereld. Tijdens de IDS 2015 in Keulen, vond de productlancering plaats. Sindsdien heeft het veel gebruikers overtuigd én een innovatieprijs ontvangen.

Ivoclar Vivadent heeft als eerste tandheelkundige fabrikant een materiaal ontwikkeld, dat succesvol keramische oppervlakken etst en silaniseert in één enkele stap. Om deze reden is Monobond Etch & Prime een innovatief product. De primer wordt al op grote schaal toegepast sinds de lancering, omdat het de noodzaak van etsen van contactvlakken met het impopulaire fluorwaterstofzuur elimineert.

Gekozen door tandartsen
Enkele duizenden tandartsen namen deel aan een poll om te stemmen op de meest innovatieve producten van het jaar voor het toekennen van een innovatieprijs door een Duits tandheelkundig depot en een tandheelkundig vakblad. Met een meerderheid van stemmen selecteerden de deelnemers Monobond Etch & Prime voor de eerste plaats in de categorie "materialen en instrumenten". Iets meer dan 20 procent van de uitgebrachte stemmen in deze categorie werden gegeven aan Ivoclar Vivadent product. In totaal waren twintig producten genomineerd, gelanceerd op de IDS 2015, in verschillende categorieën.

Voldoen aan de behoeften van de klant
"We zijn verheugd en trots om te zien dat Monobond Etch & Prime meerdere innovatieprijzen heeft ontvangen zo spoedig na de lancering", zegt Armin Ospelt, Hoofd Global Marketing Ivoclar Vivadent AG (Liechtenstein). "De prijzen laten ons zien dat we voldoen aan de eisen van onze klanten, zoals reeds is aangetoond door het succes van het product in de markt."

Monobond® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG

Engels: http://www.ivoclarvivadent.com/video/33778/
Franstalig: http://www.ivoclarvivadent.com/video/34447/