NL 

IPS e.max Press Multi: ’s-werelds eerste polychromatische rohling voor de perstechniek

Een innovatieve en nieuwe persrohling voor hoogwaardige esthetische restauraties, die een levensechte kleurovergang laat zien in één enkele pershandeling.

Rohling
IPS e.max Press Multi is de eerste polychromatische rohling, die beschikbaar is voor de perstechniek. Het is geschikt voor het maken van monolithische anterior en posterior kronen evenals facings, waarbij een levensechte kleurovergang te zien is van dentine/cervicaal naar incisaal. De rohling voldoet aan de eisen, die men mag en kan verwachten met betrekking tot esthetiek en efficiëntie.  

Bij het maken van polychromatische restauraties, wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde procestechniek, gepatenteerd door Ivoclar Vivadent.

De restauraties zijn efficiënt geperst en geglazuurd met nieuwe innovatieve componenten in combinatie met de intelligente persovens EP3010 en EP5010. Indien gewenst, kunnen de restauraties worden gekarakteriseerd / geglazuurd met IPS e.max Ceram materialen.

De nieuwe IPS e.max Press Multi rohling, bestaat net als de uniform-gekleurde IPS e.max Press rohling, uit klinische beproefde lithium-disilicaat glas-keramiek en vertoont een buigsterkte van 400 Mpa.

Vanaf oktober 2014 is de IPS e.max Press Multi rohling beschikbaar in één maat en in 9 populaire A-D kleuren, alsook in één bleachkleur.

Over Ivoclar Vivadent
Ivoclar Vivadent, met hoofdkantoor in Liechtenstein, is een toonaangevende internationale fabrikant en leverancier van innovatieve materiaal systemen voor hoogwaardige tandheelkundige applicaties. Het bedrijfssucces is gebaseerd op een uitgebreide portfolio van (dentale) producten en systemen, sterke research & development en een duidelijke focus op het gebied van training en educatie. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in 24 landen en meer dan 3.000 werknemers wereldwijd. Meer informatie over Ivoclar Vivadent vindt u op de website: www.ivoclarvivadent.com.

IPS e.max® en Programat® zijn geregistreerde handelsmerken van Ivoclar Vivadent AG.