NL 

IPS e.max Smile Award 2016

magnifying glass

Op zoek naar de meest esthetische dentale casus ter wereld!

 

Ivoclar Vivadent lanceert een internationale wedstrijd

IPS e.max is het meest bekende en volledig keramische systeem ter wereld. *Het heeft zich meer dan een miljoen keer bewezen. Een decennium van klinische studies en meer dan 100 miljoen restauraties bevestigen het succes en de betrouwbaarheid van het systeem. De fabrikant, Ivoclar Vivadent, organiseert nu een internationale wedstrijd om de meest esthetische tandheelkundige casussen te vinden vervaardigd met IPS e.max.

Gebruikers over de hele wereld worden opgeroepen om hun meest indrukwekkende tandheelkundige werk in te sturen. Een panel van gerenommeerde deskundigen evalueert het ingezonden werk op basis van esthetiek, complexiteit en harmonie en selecteert de winnaars. De top inzendingen ontvangen internationale erkenning. De prijzen voor de beste inzendingen worden gepresenteerd op 10 juni 2016 aan de vooravond van het Ivoclar Vivadent International Expert Symposium, in Madrid in Spanje

Teamwork is een must
Zo werkt het: Deelname is beperkt tot tandartsen en tandtechnische teams. Na inloggen op www.ipsemax.com/smileaward, ontvangen deelnemers de inloggegevens voor hun individuele account. Zij worden gevraagd om hun beste project, dat ten minste zes eenheden moet bevatten. De casus moet in detail worden gedocumenteerd met behulp van foto's en video's. Inzendingen zullen tot 28 februari 2016 worden aanvaard .

Internationale erkenning
Omdat een ieder zijn eigen perceptie heeft betreffende esthetiek, en de beleving ervan verschilt van land tot land en regio tot regio, zijn er meerdere winnaars. De beste drie teams van de vier regio's in Europa / Midden-Oosten / Afrika , Noord-Amerika / Oceanië, Latijns-Amerika en Azië winnen de "IPS e.max Smile Award 2016 ". Internationale aandacht en erkenning: het werk wordt gepresenteerd aan een breed publiek via sociale media, op beurzen, andere evenementen en in de professionele en gerenommeerde vakbladen.

IPS e.max® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.

*Gebaseerd op verkoopaantallen