NL 

Ivoclar Digital – Geconsolideerde digitale expertise

magnifying glass

Ivoclar Digital – Geconsolideerde digitale expertise

Ivoclar Digital is de naam van een sterk geconcentreerde en nieuwe merknaam, ontwikkeld door Ivoclar Vivadent. 

Het voorziet tandartsen en tandtechnici met state-of-the-art professionele expertise en deskundigheid in de gehele digitale procesketen. Het concept achter het merk zal worden gepresenteerd op IDS 2017.

Sinds de succesvolle introductie van IPS e.max, nu meer dan tien jaar geleden, heeft Ivoclar Vivadent aanzienlijke deskundigheid ontwikkeld met betrekking tot de productie van materialen voor de digitale vervaardiging van esthetische tandheelkundige restauraties.

Tot op de dag van vandaag zijn er meer dan 100 miljoen restauraties vervaardigd met dit materiaal. Dit maakt het tot het meest gebruikte CAD/CAM materiaalsysteem ter wereld. De klinische betrouwbaarheid van het systeem is keer op keer bewezen. Vakkennis dat gedurende vele jaren binnen het bedrijf is opgedaan, wordt geïntegreerd in digitale dentale workflows en onder de merknaam Ivoclar Digital gelanceerd. Bijzondere nadruk ligt op het waarborgen van eenvoudige en begrijpelijke processen: van het selecteren van materialen tot aan het ontwerpen en vervaardigen van restauraties. Het assortiment wordt gecomplementeerd met een breed scala aan diensten, dat toegankelijk is voor tandartsen en tandtechnici.

Ivoclar Digital wordt voor het eerst gepresenteerd aan het publiek tijdens de IDS 2017. Deze internationale tandheelkundige show vindt plaats in Keulen, Duitsland, van 21-25 maart 2017. Meer informatie over deze cutting-edge merknaam voor tandtechnische laboratoria en tandartspraktijken kan worden verkregen in hal 11.3. op stand A20 - D39. Voorlopige informatie is beschikbaar op www.ivoclardigital.com.

IPS e.max® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.