Ivoclar Vivadent
Benelux

Search

Ivoclar Vivadent verzorgt live productdemonstraties met Pieter Ghysens tijdens Dentex 2016

DentexEmailsignatureNLmagnifying glass

Dentex 2016, dé plek waar de dentale wereld van klanten, concurrenten en belangrijke leveranciers samenkomen, daar is Ivoclar Vivadent óók ! Omdat uw tijd schaars is, bezoekt u de beurs het liefste op één dag. Ivoclar Vivadent nodigt u uit op stand 7432, hal 7, voor een kennismaking met onze innovatieve tandheelkundige producten, een ontmoeting met dé experts. Ook profiteert u van 25% DEALS op alle producten*, zodat óók u in 2016 volledig op de hoogte bent!


Live productdemonstraties met Pieter Ghysens
Op de stand van Ivoclar Vivadent verzorgt Pieter Ghysens, live productdemonstraties en introduceert tijdens deze beursdagen, nieuwe keramische materialen:

Metaalkeramiek
IPS Style - het eerste metaalkeramiek met oxyapatiet, geschikt voor keramiekopbouw van legeringen, edelmetaal en van niet-edele metalen

Universeel Stains & Glaze Systeem
IPS Ivocolor – universele reeks stains & glaze geschikt voor het karakteriseren en glazuren van zowel hoog- als laag smeltende keramische materialen, die binnen een CTE bereik vallen van 9,5 en 16,6 x 10-6 / K. Hoogglans verkrijgbaar bij baktemperaturen van 710 °.

Opbouwkeramiek/massa voor verhoogd helderheidsniveau
IPS e.max Ceram is nu uitgebreid met IPS e.max Ceram Power Dentin en Power Incisal materialen. Deze speciaal gekleurde opbouwkeramiek bieden een verhoogd helderheidsniveau voor specifieke casussen. De gewenste helderheid kan worden bereikt zelfs op translucente ondergronden zonder de laagopbouw wijzigen. Geschikt voor IPS e.max lithiumdisilicaat (LS2) en zirkoniumoxide (ZrO2), bijv. IPS e.max ZirCAD of Zenostar (Wieland).

Nieuwe innovatieve producten voor tandartsen
Ook voor de tandartsen biedt Ivoclar Vivadent een uitgebreid assortiment aan innovatieve producten voor een complete workflow - Tetric EvoFlow Bulk Fill, SpeedCEM Plus, Variolink Esthetic, Monobond Etch & Prime, Bluephase Style, Cervitec F, Programat CS3 en meer - van preventie,- afdrukmaterialen, adhesieven, tijdelijke en restauratieve materialen, volledig keramiek, stompopbouw, cementen/bonding, klinische instrumenten en apparatuur tot aan Chairside materialen w.o. CAD/CAM.

Wieland Dental & digitaal vervaardigde protheses
Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van Digital Denture?

Een complete workflow voor het vervaardigen van een volledige prothese op basis van CAD/CAM. Door het gebruik van innovatieve milling machine (Zenotec), exclusieve add-on-software en daarop afgestemde materialen (o.a. Zenostar) is het geschikt voor zowel behandelaars als tandtechnici. Met dit innovatieve proces is het mogelijk om in het laboratorium de overstap te maken van conventionele protheses naar individuele, digitaal vervaardigde protheses.

Beursaanbiedingen 25% Deals
Tijdens de beursdagen van 6 – 8 oktober biedt Ivoclar Vivadent u de kans om gebruik te maken van speciale 25% DEALS op alle producten bij aankoop van 4 gelijke producten. (*met uitzondering van legeringen).

Over Ivoclar Vivadent
Ivoclar Vivadent, met hoofdkantoor in Schaan, Liechtenstein, is een toonaangevende internationale fabrikant en leverancier van innovatieve materiaal systemen voor hoogwaardige tandheelkundige applicaties. Het bedrijfssucces is gebaseerd op een uitgebreide portfolio van (dentale) producten en systemen, R&D en een duidelijke focus op het gebied van training en educatie. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in 25 landen en meer dan 3.300 werknemers wereldwijd. Meer informatie over Ivoclar Vivadent vindt u op onze website: www.ivoclarvivadent.nl