Ivoclar Vivadent
Benelux

Search

KaVo Arctica

magnifying glass

IPS e.max CAD: nu geschikt voor KaVo Arctica

Het CAD/CAM systeem voor KaVo is nu geauthoriseerd om IPS e.max CAD blokken te frezen.

De CAD/CAM systemen van KaVo staan bekend voor het leveren van hoge precisie en kwaliteit ten aanzien van de productie van dentale restauraties. De samenwerking tussen Ivoclar Vivadent en KaVo gaat terug naar een langdurige traditie. Behalve KaVo Everest, is nu het KaVo Arctica CAD/CAM systeem geauthoriseerd om IPS e.max CAD blokken te verwerken.

De meest recente softwareversie staat het fabriceren van veneers, inlays, onlays, kronen, bruggen en copings toe. Met het oog op de reeks mogelijke indicaties, zijn de IPS e.max CAD voor KaVo Arctica blokken voorzien in C14 (HT, LT, MO, Impulse), C16 en B32 (LT). Behalve de navullingen is een IPS e.max CAD voor KaVo Arctica Basic Kit beschikbaar voor beide doelgroepen (tandartsen en tandtechnici)

Bestaande KaVo Everest gebruikers zullen ook van de nieuwe blokken profiteren door de nieuwe CAM2 software en het speciaal ontwikkelde grijphouder. De productie van de bestaande KaVo Everest blokken is eind februari 2015 stopgezet.

IPS e.max® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.

Over Ivoclar Vivadent
Ivoclar Vivadent, met hoofdkantoor in Schaan, Liechtenstein, is een toonaangevende internationale fabrikant en leverancier van innovatieve materiaal systemen voor hoogwaardige tandheelkundige applicaties. Het bedrijfssucces is gebaseerd op een uitgebreide portfolio van (dentale) producten en systemen, R&D en een duidelijke focus op het gebied van training en educatie. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in 24 landen en meer dan 3.000 werknemers wereldwijd. Meer informatie over Ivoclar Vivadent vindt u op de website: www.ivoclarvivadent.com.

Bijlage: (Arctica.jpg)
Fig.: Het Arctica CAD/CAM systeem van KaVo is nu geauthoriseerd voor het gebruik met IPS e.max.