NL 

OptraGate

Makkelijke lip-en wangretractor

Nu ook beschikbaar voor kinderen in blauw en roze

 

Het effectief weghouden van de lippen en de wangen tijdens tandheelkundige behandeling is de wens van elke arts. OptraGate biedt niet alleen relatieve isolatie, maar ook een comfortabele oplossing. De bewezen lip- en wangretractor is nu ook beschikbaar voor kinderen in de kleuren blauw en roze.

 

Vaak is het moeilijk om het zachte weefsel voldoende weg te houden, met een tandspiegel, speeksel ejector en wattenrollen. Het terugtrekken van het weefsel veroorzaakt vaak een defensieve reactie bij de patiënt.

 

Makkelijk voor zowel de arts en de patiënt

OptraGate zorgt ervoor dat de lippen en wangen op een gelijkmatige manier worden weggehouden, zodat een volledig overzicht van het werkgebied ontstaat. Tegelijkertijd, beweegt het zachte en flexibele materiaal mee met de bewegingen van de mond op een gecontroleerde manier, zodat het gemakkelijker voor de patiënt is om de mond open te houden. De tandartsassistente en de arts kunnen het geïsoleerde gebied zo beter controleren en behandelen. De tandheelkundige spiegel en speeksel ejector worden louter gebruikt voor het terugtrekken van de tong en kan dus meer efficiënt worden gebruikt.

 

Nieuwe kleuren

De nieuwe kleurvariaties blauw en roze, beschikbaar sinds september, zijn vooral gericht op kinderen. Op een speelse manier kan de behandeling worden gestart om zo relatieve isolatie bij jonge patiënten te vergemakkelijken.

 

OptraGate® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG