NL 

SR Vivodent S DCL tandenlijn

magnifying glass

Hoogwaardige esthetiek voor patiënten

Nieuwe tandenlijn SR Vivodent S DCL van Ivoclar Vivadent, ontworpen voor verfijnde smaak

De natuur creëert de meest prachtige vormen en kleuren en dient als inspiratie voor de nieuwe anterior gebitselementen uit de SR Vivodent S DCL-reeks. Met hun esthetische en prothetische optimalisatie zijn deze gebitselementen ontworpen als antwoord op de individuele eisen van patiënten van vandaag en morgen. De tanden zijn beschikbaar in A-D-kleurtinten en zijn uitermate geschikt voor gecombineerde tandprothesen.

De SR Vivodent S DCL is een anterior gebitselement voor de verfijnde smaak. Met een hoge kleurintensiteit en individuele lagen oogt deze tand bijzonder levendig. Samen met de nieuwe posterior gebitselementen uit de SR Orthotyp S DCL-reeks vormen ze een volledig aanbod van gebitselementen, die maximale individualiteit bieden. Het portfolio is voorzien van een multifunctionele tandenkleurenkaart.

Levendige kleuren

Het kleurenpallet van de nieuwe tandenlijn omvat 16 A-D en 4 Bleach-kleurtinten. De kleurintensiteit, schittering en translucentie zijn een nauwkeurige imitatie van de kleurtinten van natuurlijke tanden. De tandprothesen passen dan ook perfect in het bestaande gebit.

Bijpassende posterior gebitselementen

De nieuwe posterior gebitselementen uit de SR Orthotyp S DCL-reeks vormen een ideale aanvulling op de nieuwe anterior tanden. Ze zijn ontworpen op basis van een gedetailleerde functionele analyse van het stomatognatisch stelsel. Met hun verfrissende, moderne uitstraling voldoen de posterior gebitselementen aan de hoge esthetische en functionele vereisten van tandprothesen.

Hoogwaardig gecrosslinkt DCL-materiaal

Beide tandlijnen zijn vervaardigd uit hoogwaardig gecrosslinkt DCL-materiaal. Dit materiaal bestaat uit een aangepaste versie van polymethylmethacrylaat, waarbij zowel het polymeer als de matrix gecrosslinkt zijn. Het materiaal vertoont hierdoor een hogere compressiesterkte, maar met eenzelfde flexibiliteit als conventionele PMMA. De levensduur is daarom nog groter.

Leveringsvormen

De anterior tanden van de SR Vivodent S DCL-reeks zijn beschikbaar in 16 boven- en 8 onderkaakelementen. De posterior tanden van de SR Orthotyp S DCL-reeks zijn beschikbaar in 4 boven- en 4 onderkaakelementen. Beide lijnen zijn beschikbaar in 16 A-D-kleurtinten en 4 Bleach-kleurtinten.

SR Vivodent® en SR Orthotyp® zijn geregistreerde handelsmerken van Ivoclar Vivadent AG.