NL 

Variolink Esthetic: klanten zeer tevreden

magnifying glass

Klanttevredenheidsonderzoek Variolink Esthetic

Onderzoek toont hoge klanttevredenheid aan bij tandartsen.

Uit een enquête, gehouden in drie Europese landen en in de VS, bleek dat Variolink Esthetic gebruikers zeer tevreden zijn. Met name als het gaat om de esthetische en sterk hechtende eigenschappen en het gebruiksgemak van het product.

Achthonderd tandheelkundige professionals in Duitsland, Frankrijk, Italië en in de Verenigde Staten namen deel aan deze enquête. Daarbij werd gedetailleerde informatie gedeeld over persoonlijke ervaringen met het licht- en duaal uithardende bevestigingscomposiet van Ivoclar Vivadent, dat sinds de productlancering in 2014 op de markt beschikbaar is. De resultaten zijn overduidelijk: gemiddeld meer dan 90 procent van de ondervraagden waren tevreden of zeer tevreden met het product.

Vele aantrekkelijke kenmerken

De belangrijkste eigenschappen van het materiaal, zoals de buitengewone esthetiek, de uitstekende hechting en eenvoudige verwerking, evenals tal van andere functionaliteiten  en voordelen, worden zeer gewaardeerd. De ondervraagden spraken ook vol lof over de gemakkelijke verwijdering van het overtollige materiaal en de goede consistentie van het product. Bovendien werd er door allen bevestigd, dat zij geen postoperatieve gevoeligheid hebben waargenomen in casussen waarbij Variolink Esthetic werd gebruikt.

Voortdurend gebruik

Afhankelijk van het land waarin de enquête plaatsvond, gaf 97 tot 99 procent van de ondervraagde tandartsen aan, dat ze Variolink Esthetic blijven gebruiken. Meer dan de helft van hen zei dat ze dit product aan hun collega’s aanraden.

Esthetisch bevestigingscomposiet

Variolink Esthetic is een esthetisch licht- en duaal uithardend bevestigingscomposiet voor het permanent cementeren van veeleisende keramiek en composiet restauraties. In combinatie met Adhese Universal en Monobond Etch & Prime, zorgt het product voor een klinische en veeleisende cementatie van geavanceerde restauraties. De samenstelling kan ook worden gebruikt met het beproefde Syntac en ExciTE F adhesieven.

Variolink®, Adhese®, Monobond®, Syntac® en ExciTE® zijn geregistreerde handelsmerken van Ivoclar Vivadent AG.