NL 

Veel interesse in de IPS e.max Smile Award

magnifying glass

Tot op heden hebben zich al 250 deelnemers geregistreerd voor deelname aan deze internationale wedstrijd

Ongeveer 250 deelnemers uit alle werelddelen hebben zich ingeschreven om te strijden voor de IPS e.max Smile Award 2016. De inschrijvingen lopen nog, maar moeten worden afgerond op 28 februari 2016.

Alleen teams bestaande uit een tandarts en een tandtechnicus komen in aanmerking voor deelname. De teams kunnen zich inschrijven op www.ipsemax.com/smileaward , waar ze hun inloggegevens ontvangen. De teams moeten een casus indienen, waaraan is samengewerkt. De restauratie moet ten minste uit zes eenheden bestaan. De zaak moet volledig worden gedocumenteerd van begin tot eind met foto's en een video. Dit geeft het panel van deskundigen een realistische en algemene indruk van het ingestuurde project.

Beoordeling door een panel van deskundigen
Een panel van internationale experts beoordeelt alle inzendingen met betrekking tot hun esthetische kenmerken, complexiteit en dus geschiktheid voor het winnen van de award.

De awards zullen op 10 juni 2016 uitgereikt worden in Madrid, Spanje aan de vooravond van het International Expert Symposium, georganiseerd door Ivoclar Vivadent.
De gerenommeerde tandheelkundige specialisten voelen zich vereerd als panelleden, zijn zeer betrokken en enthousiast over het beoordelen van de inzendingen.

Internationale erkenning
Om de inzendingen uit alle continenten vrij te beoordelen, worden de drie beste teams uit de volgende vier regio's worden geselecteerd voor het winnen van de IPS e.max Smile Award 2016:
• Europa - Midden-Oosten - Afrika
• Noord-Amerika - Pacific
• Latijns Amerika
• Azië
Het werk van de winnaars wordt gepresenteerd aan een breed publiek door middel van sociale media, op beurzen, andere evenementen en in vakbladen.

IPS e.max® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.

Bijlage: (IPS e.max Smile Award.jpg)
Fig.: Ivoclar Vivadent kijkt uit naar de bekendmaking van de winnaars van de IPS e.max Smile Award 2016