NL 

Wieland Scanner Portfolio

magnifying glass

Een geschikte scanner voor elk lab

Nieuwe 3Shape scanner portfolio

Al sinds vele jaren, werkt Wieland Dental, een onderneming van de Ivoclar Vivadent Groep, samen met het Deense bedrijf 3Shape, dat gespecialiseerd is in 3D scanners. Tijdens de IDS, werd de moderne scanner porfolio gepresenteerd met vernieuwende technologie. De nieuwe functionaliteiten zijn:

Scanners voor gedeeltelijke digitale labs
De nieuwe D750 scanner is gebaseerd op de technologie van de scanner D900/D900L. De nieuwe led (blauw) technologie versnelt het scannen en verbetert de details van de scan, in gebieden die moeilijk te bereiken zijn, zoals de interdentale gebieden. De scanner is de goede keus voor medium-grootte laboratoria of grotere labs, die hun scanstations willen uitbreiden.

De D850 is uitgerust met twee hoge resolutie camera’s en blauw licht led technologie. Afgetekende potloodmarkeringen op de oppervlakken van het model kunnen worden vastgelegd met deze machine. Het integreren van het scannen van oppervlakken in de 3Shape Dental Designer 2015 software maakt het scannen gemakkelijk. De verschillende stappen om te scannen kunnen in de gewenste volgorde worden uitgevoerd. De premium scanner is geschikt voor medium-grote tot grotere laboratoria, die digitale oplossingen toepassen voor het meeste werk.

Scanners voor volledig digitale laboratoria.
De D1000 multi-kleuren scanner is voorzien van multi-line blauw licht LED technologie. LED lijnen worden geprojecteerd op de scan oppervlakken en berekend door algoritmes om de modeloppervlakken te maken.

Met de multi-line LED technologie kunnen modelvormen direct worden gescand op het model. Daarom is het niet meer nodig om de modelvormen apart te scannen en de verwerkingstijd met de scanner is behoorlijk verminderd. Deze hoogwaardige productieve premium scanner is geschikt voor laboratoria die volledig digitaal werken.

Met de krachtige D2000 scanner kunnen zowel de boven als de onderkaak gelijktijdig worden gescand. Door de geintegreerde On-Model modelvorm scan functie, (het scannen van modelvormen direct op het model), is maar één scanproces nodig om de volledige restauratie te scannen. Een vestibulaire scan is niet nodig, als gevolg van het occlusie installatieprogramma, dat automatisch de boven- en onderkaak in occlusie brengt. De scantijd wordt gereduceerd tot een minimum. Deze krachtige premium scanner is geschikt voor volledig gedigitaliseerde en volledig geautomatiseerde laboratoria, die gericht zijn op het bereiken van maximale productiviteit.

Bijlage: (Scanner.jpg)
Fig.: Een geschikte scanner voor elk lab