NL 

Wieland Zenotec Tools Portfolio

magnifying glass

Duurzaam en veelzijdig: Wieland Zenotec instrumenten portfolio

Instrumenten die nog beter aansluiten bij de individuele klantbehoefte.

De instrumenten van Zenotec portfolio zijn nu nog meer duidelijk gestructureerd. Speciale nadruk is gelegd op de goed georganiseerde presentatie, die aan de verschillende klantbehoefte voldoet.

De frees- en slijpmaterialen ontwikkeld voor Zenotec worden gekarakteriseerd door duurzaamheid en diversiteit. De fabrikanten bieden een uitgebalanceerde portfolio aan. Naast de standaard materialen, die worden gebruikt om zirkoniumoxide en was te verwerken, bevat het portfolio speciaal ontwikkelde materialen voor de bewerking van IPS e.max CAD en kwalitatief eenzijdig materialen voor het optimaal frezen van hars.

Basic, Special en Premium segment
Het portfolio is nu verdeeld in een Basic, Special en premium segment. De Premium instrumenten zorgen voor efficiënte en duurzame productie op het gebied van zirkoniumoxide. Ze bieden een lange levensduur en hoge processtabiliteit. Hoogwaardige coatings verhogen de betrouwbaarheid van het bewerkingsproces. De instrumenten van het Premium segment zijn ideaal voor het optimaliseren van het productieproces tijdens hoge bezettingsgraad. De instrumenten van het speciale segment, zijn vooral ontwikkeld met de individuele indicaties voor speciale materialen in het achterhoofd. Ze maken hoogwaardige restauraties mogelijk en zijn vooral afgestemd op bepaalde materialen zoals IPS e.max van Ivoclar Vivadent of de nieuwe Wieland discs voor de "Digitale Prothese Professional" procedure. De instrumenten van het Basic -segment onderscheiden zich door hun universele toepasbaarheid voor een breed scala van materialen.

Optimaal afgestemd op het materiaal
Alle instrumenten van de Wieland Zenotec portefeuille zijn speciaal ontwikkeld en afgestemd op de Ivoclar Vivadent en Wieland materialen om een volledig geïntegreerde en gevalideerde workflow te garanderen. Ze beschikken over een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Optimale productiesucces van de instrumenten wordt verzekerd door een consistent productieproces en strenge kwaliteitsbewaking.

Zenotec® is een geregistreerd handelsmerk van Wieland Dental + Technik GmbH.
IPS e.max® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.

Bijlage: (Portfolio.jpg)
Fig.: Duurzaam en veelzijdig: De Wieland Zenotec instrumenten portfolio