NL 

Zenostar: voor hoogwaardige esthetiek en efficiëntie

De uitbreiding van het portfolio met voorgekleurde discs biedt nieuwe mogelijkheden

De voorgekleurde Zenostar MT discs in de kleuren MT 1-4 zijn geschikt voor de efficiënte productie van zirkoniumoxide restauraties. Kleurinfiltratie en vooraf drogen is niet nodig en bespaart kostbare tijd.

Zenostar MT 1-4 is een aanvulling op het bestaande assortiment. Het niveau van translucentie is gelijk aan die van de ongekleurde Zenostar MT 0. De gecoördineerde lichtverstrooiing wordt gekenmerkt door een natuurlijke, esthetische uiterlijk van de gebitselementen in de mond van de patiënt. Het kleurenconcept is zo ontworpen dat restauraties in de meest populaire A - D kleurentinten slechts één ‘’stains and glaze’’ bakcyclus nodig hebben na het sinteren. De gewenste tandkleur kan daardoor eenvoudig en efficiënt worden vervaardigd.

Twee verschillende disc-diktes
Met Zenostar MT 1- 4 is het mogelijk om volledig complete enkelvoudige kronen en tot driedelige bruggen in het anterieure en posterieure gebied te vervaardigen. De nieuwe discs zijn verkrijgbaar in diktes van 14 mm en 18 mm. Kleuraanpassingen of geïndividualiseerde karakteriseringen kunnen worden gerealiseerd met het gebruik van het universele IPS Ivocolor ‘’stains and glaze’’ systeem.

Betrouwbare en snelle cementatie
Het zelf uithardende SpeedCEM® Plus cement wordt aanbevolen voor het cementeren van Zenostar MT restauraties in de mond van de patiënt. Door de zelfadhesieve eigenschappen van het cement, hoeft de restauratie niet worden geconditioneerd en is de  toepassing van een primer overbodig en verhoogt de efficiëntie.

Zenostar® is een geregistreerd handelsmerk van Wieland Dental + Technik GmbH & Co. KG.
SpeedCEM® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.

Bijlage: (Zenostar.jpg)
Fig. Hoogwaardige efficiëntie en esthetiek: Zenostar MT 1 - 4

Over Ivoclar Vivadent
Ivoclar Vivadent, met hoofdkantoor in Schaan, Liechtenstein, is een toonaangevende internationale fabrikant en leverancier van innovatieve materiaal systemen voor hoogwaardige tandheelkundige toepassingen. Het bedrijfssucces is gebaseerd op een uitgebreide portfolio van (dentale) producten en systemen, R&D en een duidelijke focus op het gebied van training en educatie. Met de overname van Wieland Dental in 2012 heeft Ivoclar Vivadent haar productportfolio met volledig keramische digitale productsystemen uitgebreid en verbeterd. In Nederland, in Hoofddorp is een demonstratie- en trainingsruimte ingericht voor met name gebruikers, tandtechnici en tandheelkundige professionals in de Benelux. Met als doel beter te kunnen ondersteunen bij het adviseren, demonstreren en verkopen van complete oplossingen voor CAD/CAM laboratoriumconcepten en systeemoplossingen van Wieland Dental. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in 25 landen en meer dan 3.300 werknemers wereldwijd. Meer informatie over Ivoclar Vivadent vindt u op de website: www.ivoclarvivadent.nl.