Ivoclar Vivadent
Benelux

Search

Partnerschapsovereenkomst met fabrikanten van CAD/CAM- apparatuur

magnifying glass

Het succes van Ivoclar Vivadent op het gebied van CAD/CAM materialen is gebaseerd op de nauwe en langdurige samenwerking met innovatieve partners in de CAD/CAM hardware en software sectoren. Deze partners hebben actief IPS e.max CAD, IPS Empress CAD en Telio CAD ondersteund op weg naar succes. Dankzij de samenwerking met KaVO, Planmeca en Sirona, zijn wij in staat om gezamenlijke klanten optimaal gecoördineerde en gevalideerde processen aan te bieden, die voldoen aan hoge standaarden voor hoogwaardige en precieze restauraties.

KaVo

magnifying glass

KaVo gebruikt materialen van Ivoclar Vivadent, waaronder de hoogwaardige lithium- disilicaat glaskeramiek IPS e.max CAD, voor de vervaardiging van volledig anatomische restauraties van volledige keramiek. 

www.kavo-everest.com

Planmeca

magnifying glass

Planmeca biedt chairside- en CAD/CAM- oplossingen, die gebruikers in staat stellen esthetisch hoogwaardige restauraties te maken met de beproefde materialen van Ivoclar Vivadent.

www.planmeca.com

Sirona

magnifying glass

Sirona biedt chairside- en labside CAD/CAM- oplossingen. Ivoclar Vivadent levert de nodige materiaaltechnologie en stelt haar complete CAD/CAM- portfolio ter beschikking voor verwerking met de technologie van Sirona. 

www.sirona.com