NL 
magnifying glass

Virtual CADbite Registratie

Het registratiemateriaal Virtual CADbite is scanbaar en kan worden gebruikt voor het optisch vastleggen van gegevens bij de vervaardiging van restauraties met CAD/CAM-systemen, zoals CEREC. Virtual CADbite is een additiesilicone die ook kan worden gebruikt voor conventionele beetregistratietechnieken bij de vervaardiging van indirecte restauraties.

Het materiaal heeft een stabiele consistentie, een korte uithardingstijd en is dimensioneel stabiel. Bovendien kunnen met het materiaal, dat een eindhardheid van 32 Shore D bereikt, details uitstekend worden gereproduceerd.

Voordelen

 • Snel
  Aangezien het materiaal slechts 45 seconden in de mond moet uitharden, wordt het risico van vervorming en onnauwkeurigheden als gevolg van de kaakbewegingen van de patiënt aanzienlijk beperkt.
  Tegelijkertijd biedt Virtual CADbite voldoende bewerkingstijd om een volledige beetregistratie van boven- en onderkaak uit te voeren.
 • Sterk
  Het materiaal heeft een hoge eindhardheid van 32 Shore-D en is zeer breukvast, waardoor Virtual CADbite-registraties goed kunnen worden bijgeknipt en geslepen. Bovendien worden bij het instellen van de positie van de modellen in de articulator ongewenste verschuivingen voorkomen.
 • Scanbaar
  Om in te spelen op de behoeften van CAD/CAM-gebruikers over de hele wereld wordt de Virtual CADbite voorzien van een reflecterend oppervlak. Dit levert uitstekende resultaten op bij het vastleggen van beelden met intraorale scanapparatuur. Met dit attribuut kunnen tandheelkundig professionals gegevens over antagonisten direct in het ontwerp van restauraties met CAD/CAM-technologie verwerken.