NL 
magnifying glass

Bluephase PowerCure

Intelligent LED-licht voor zorgeloos uitharden

Gepatenteerde Polyvision-technologie is uw persoonlijke assistent als het gaat om het uitharden van tandheelkundige materialen.

Het automatische assistent en detectiesysteem helpt u betrouwbare resultaten te bereiken. De uithardingslamp detecteert automatisch bewegingen van het handstuk tijdens het polymeriseren. Het waarschuwt de gebruiker door te trillen en automatisch de uithardingstijd met 10 procent te verlengen. Indien de lamp verkeerd wordt toegepast en het materiaal niet goed wordt uitgehard, onderbreekt de lamp automatisch het belichtingsprogramma, zodat het uitharden kan worden herhaald. Bluephase PowerCure wordt geleverd met een anti- verblindings en beschermingsschild, dit voorkomt blootstelling van het licht in de open ruimte.

Uw voordelen

  • Betrouwbare uithardingsresultaten van alle tandheelkundige materialen, dankzij Polywave-LED
  • Korte lichtuitharding vanaf 3 seconden met een hoge intensiteit van 3.000 mW/Cm2
  • Brede 10>9 mm-lichtgeleider voor tijdbesparende uitharding 
  • Extra PreCure-programma


Efficiënte Esthetiek
Bluephase PowerCure maakt deel uit van de productcategorie "Directe restauraties". De producten van deze categorie hebben betrekking op de procedure voor het direct herstellen van tanden - van preparatie tot restauratie. De producten worden optimaal op elkaar afgestemd en stellen u in staat om kwalitatief hoogwaardige en esthetische restauraties met enorme efficiëntie te vervaardigen. U vindt hier meer informatie over de efficiënte esthetische workflow.


Ervaar het verschil met 3s PowerCure
Wanneer er directe klassen I en II - restauraties worden vervaardigd in het permanente posterior gebied, zijn 3 seconden uitharden vanuit het occlusale aspect voldoende met de Bluephase PowerCure in de 3sCure mode. Door de ééncomponent adhesief, Adhese Universal en de composieten,Tetric PowerFill en Tetric PowerFlow uit te harden met een lichtintensiteit van 3,000 mW/cm2. Zult u meteen merken dat de uithardingstijd die u nodig heeft aanzienlijk wordt verminderd. Tegelijkertijd blijft u de gebruikelijke esthetische resultaten van hoge kwaliteit bereiken. Lees hier meer informatie in de wetenschappelijke documentatie.