NL 
magnifying glass

IPS Empress Direct

IPS Empress Direct is het hoogwaardige esthetische composiet voor het vullen van caviteiten in het anterior- en posteriorgebied. Het is beschikbaar in 5 verschillende translucentie-niveaus. Daarom kunnen er verschillende soorten anatomische kenmerken moeiteloos worden gecreëerd.

Met de vloeibaar karakteriserende materialen van IPS Empress Direct Effect en IPS Empress Direct Color kan iedere restauratie op maat worden vervaardigd. De materialen worden onder de laatste deklaag eenvoudig geappliceerd. Het lichtuithardende opake IPS Empress Direct Opaque is een betrouwbaar materiaal om in het anterior- en posteriorgebied ongewenste verkleuringen van gebitselementen, blootliggende metalen oppervlakken of een stompopbouw af te dekken.

Esthetiek

  • Levensechte kleuren voor natuurlijke restauraties 
  • Eenvoudig toepassen van kleurschakeringen met Trans Opal

Kwaliteit

  • Langdurige esthetische resultaten
  • Gemakkelijke verwerking voor buitengewoon hoge esthetische eisen

Efficiëntie

  • In slechts 3 tot 5 stappen karakteriseren
Efficiënte Esthetiek
IPS Empress Direct maakt deel uit van de productcategorie "Directe restauraties". De producten van deze categorie hebben betrekking op de procedure voor het direct herstellen van tanden - van preparatie tot restauratie. De producten worden optimaal op elkaar afgestemd en stellen u in staat om kwalitatief hoogwaardige en esthetische restauraties met enorme efficiëntie te vervaardigen. U vindt hier meer informatie over de efficiënte esthetische workflow.