NL 

IPS e.max Ceram

Het veelzijdige opbouwkeramiek voor lithiumdisilicaat en zirkoniumoxide
IPS e.max Ceram is een zeer esthetische fluorapatiet opbouwkeramiek, met een bewezen trackrecord van meer dan tien jaar. Het materiaal maakt deel uit van het IPS e.max systeem en is ontworpen voor het veneeren van onderstructuren, vervaardigd met IPS e.max lithiumdisilicaat glaskeramiek (LS2) en zirkoniumoxide (ZrO2).
Een consistent opbouwsysteem zorgt ervoor dat de technicus in een mum van tijd, een harmonieuze kleurenmatch bereikt, ongeacht de substructuur. Dit verhoogt de efficiëntie in het dagelijks werk in laboratoria.

Efficiëntie en gemak 
Intuïtieve modelleringseigenschappen en aangename stabiliteit zijn kenmerken, die de gebruikers al jarenlang verheugen. Buitengewone bakomstandigheden en lage krimp minimaliseren de noodzaak van aanpassingen. De materialen veranderen niet van kleur als ze meerdere keren worden (af)gebakken en een compacte oppervlakteafwerking vertonen. En dus voldoen zij aan alle verwachtingen van state-of-the-art veneerkeramiek.

IPS e.max Ceram materialen zijn ontwikkeld voor het individueel opbouwen en volledige vervaardigen van veneers, de cut-back techniek en het opbouwen van veneers.

Voordelen

  • Veelzijdig opbouwkeramiek voor lithium disilicaat en zirkoniumoxide
  • Geïntegreerde laagschema, gestandaardiseerde werkprocedure en consistente esthetiek op verschillende soorten materialen
  • Intuïtieve modellering en aantrekkelijke stabiliteit voor makkelijke bewerking
  • Uitstekend bakomstandigheden met minimale krimp vermindert de noodzaak van aanpassingen en bespaart waardevolle tijd 
  • Stabiele schaduw en opaciteit gedurende meerdere schietcycli, inclusief compacte oppervlakken


IPS e.max Ceram Gingiva

Natuurlijke roze-witte esthetiek

IPS e.max Ceram Selection

Speciaal gekleurde materialen voor keramiekopbouw

IPS e.max Ceram Power

Meer helderheid met Power materialen

IPS e.max Ceram

IPS e.max Ceram voor keramiekopbouw biedt levensechte en esthetische resultaten