NL 

IPS e.max Press

IPS e.max Press is het veelzijdige en beproefde lithium disilicaat glas-keramiek (LS2) voor de perstechniek. De materialen hebben een uistekende pasvorm, zijn functioneel en esthetisch met een buigsterkte van 470 MPa. De perspil/rohling zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook buitengewoon gebruiksvriendelijk. Beschikbaar in een reeks kleurtinten en translucentie niveaus voor uiterste flexibiliteit.

Na jaren van klinische ervaring is gebleken dat de sterkte van IPS e.max® lithiumdisilicaat van 500 MPa* bij adhesieve cementatie een kroon van minstens 1 millimeter laagdikte toestaat.

Twee inbedmaterialen, IPS PressVEST en IPS PressVEST Speed, zijn nodig om IPS e.max Press te verwerken in de gebruiksvriendelijke, state-of-the-art persovens Programat EP 3010 en EP 5010.

IPS e.max Press – de hoogtepunten

  • Meest gebruikte perskeramiek voor succesvol klinische langetermijn resultaten; flexibele cementatie opties
  • Breed spectrum van indicaties
  • Levensechte esthetiek, ongeacht de kleurtint van de geprepareerde tand
  • Minimale invasive, accurate pasvorm van restauraties
  • Afhankelijk van de indicatie, kan de restauratie worden bevestigd in combinatie met adhesieve, self-adhesieve of conventionele cementatie techniek, het gebruik van tried-and-tested bevestigingsmaterialen 

*Biaxiale buigsterkte over een periode van 10 jaar (IPS e.max CAD 530 MPa, IPS e.max Press 470 MPa). Bron: R&D Ivoclar Vivadent AG, Schaan, Liechtenstein

IPS e.max Press

Lithium disilicate glass-ceramic ingots for the press technology

IPS e.max Press Multi

's-Werelds eerste polychromatische perspil

press abutment

IPS e.max Press Abutment Solutions

Abutment solutions op maat!

Digital Press Design

Add-on solution voor optimale vervaardiging van IPS e.max Press restauraties