NL 
magnifying glass

IPS e.max Press Multi

IPS e.max Press Multi
Een levensechte kleurovergang van dentine/cervicaal naar incisaal, waardoor monolithische IPS e.max Press Multi restauraties een hoogwaardig esthetisch uiterlijk hebben. Deze uiterst sterke perspillen bestaan uit het klinische beproefde lithium disilicaat-glaskeramiek (LS2) en vertonen een geleidelijke kleurovergang en translucentie, die gelijkwaardig is aan die van natuurlijke tanden. Het chroma en de opaciteit van het materiaal zijn hoger in het cervicale en dentine gebied en het incisale gedeelte is overeenkomstig translucent.

Sterkte en stabiliteit
IPS e.max-LS2 kronen laten een geweldig resultaat zien in de posterior gebieden voor vele jaren vanwege hun sterkte en stabiliteit. Met het persen van de multi-gekleurde restauraties wordt het volgen van tijdrovende procedés uitgesloten. Hoge effectieve resultaten worden bereikt in een enkele persing en het daaropvolgend glazuren: Pers in multikleuren, glazuur en maak het spectaculair af!

Combinatie van perstechniek en CAD / CAM-technologie
Met de software add-on "IPS e.max Digital Press Design – Press Multi*, worden de sprues automatisch gepositioneerd op de virtuele IPS e.max Press Multi restauratie. De positie van het wasmodel kan individueel worden geregeld. De gefreesde wax items geoptimaliseerd voor IPS e.max Press, bijv. ProArt CAD Wax Yellow, worden vervolgens geperst. De IPS e.max Press Multi perspillen zijn beschikbaar in één formaat in de volgende kleurtinten: 
A1, A2, A3, A3.5, B1, B2, C1, C2, D2 and BL2

Gebruiksvriendelijke persovens
De intelligente, gebruiksvriendelijke Programat EP 3010 en EP 5010 persovens zijn volledige compatible met IPS e.max Press materialen. Innovatieve technologie is ontwikkeld en gepatenteerd om het nieuwe polychromatische IPS e.max Press Multi materiaal te kunnen verwerken**.

*De software add-on is onderdeel van de Add-on Solutions of Wieland Dental en ontwikkeld op basis van software standaarden van Dental Designer 2015 (versie 15.5.0) van 3Shape.

**Er is een software update beschikbaar voor de Programat EP 3000 en EP 5000 en voor de EP 3010 en EP 5010 ovens.


Indicaties

  • Veneers/facings
  • Anterior en posterior kronen
  • Hybride Abutment kronen ( in combinatie met Ti-Base)

 

Voordelen

  • Individuele aangepaste restauraties met een levensechte kleurovergang
  • Gecoördineerd met hoge-precisie en efficient geperst in één perscyclus
  • Maximaal kosten-effectief in de perstechniek

IPS e.max Press Multi