NL 
magnifying glass

IPS Empress accessoires

Veelzijdige accessoires vereenvoudigen en ondersteunen de verwerking van IPS Empress-restauraties.

magnifying glass

IPS Natural Die-materiaal

Het lichtuithardende materiaal IPS Natural Die, simuleert de kleur van het geprepareerde gebitselement. Bij de vervaardiging van volledig keramische restauraties biedt dit materiaal de optimale basis voor een natuurlijke reproductie van de kleur van de aanwezige orale situatie.

magnifying glass

IPS Siliconenring

Voor het inbedden van IPS Empress- en IPS e.max-restauraties zijn siliconenringen in drie formaten verkrijgbaar. Ze kunnen verschillende keren opnieuw worden gebruikt en gemakkelijk worden schoongemaakt onder stromend water.

magnifying glass

IPS Sprue Guide

De IPS Sprue Guide helpt bij het controleren van de juiste plaatsing van de te persen objecten op de moffelbasis.

magnifying glass

IPS Empress-moffelsysteem

Het IPS Empress-moffelsysteem is verkrijgbaar in twee maten: 100 g en 200 g. Het bestaat uit een moffelmal en een moffelbasis en wordt gebruikt om de gemodelleerde restauraties van een gietkanaal te voorzien.

magnifying glass

IPS Empress Alox-piston

Met behulp van de IPS Empress Alox-piston wordt het porseleinperspil in zacht gemaakte toestand in de holle ruimte van de moffel geperst. Vanwege zijn diameter is hij uitsluitend geschikt voor het IPS Empress-moffelsysteem.

magnifying glass

IPS Empress Single-Use-piston

Met behulp van deze piston voor eenmalig gebruik worden de IPS Empress Esthetic-perspillen in zacht gemaakte toestand in de holle ruimte van de moffel geperst. De IPS Single-Use-pistons zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Ze kunnen zowel voor het 100-g- als voor het 200-g-moffelsysteem worden gebruikt.

Het IPS Empress-systeem bestaat uit twee inbedmaterialen om restauraties in te bedden.

magnifying glass

IPS Empress Esthetic Speed

IPS Empress Esthetic Speed is een speciaal aangepast inbedmateriaal, dat bestaat uit poeder en vloeistof, voor de snelle verwarmingsmethode. Het snel verwarmbare inbedmateriaal zorgt in korte tijd voor hoogwaardige persresultaten met een nauwkeurige pasvorm. 

magnifying glass

IPS PressVEST Premium

IPS PressVEST premium is een fosfaatgebonden inbedmateriaal voor de snelle verwarmingsmethode. Het snel verwarmbare inbedmateriaal zorgt in korte tijd voor hoogwaardige persresultaten met een nauwkeurige pasvorm.

magnifying glass

IPS UniTray

De IPS UniTray is een universele bakplaat, die is ontworpen om voorwerpen, geperste rohlingen en andere hulpmiddelen aan beide kanten te kunnen bakken. Als de IPS UniTray in de keramische oven wordt gebruikt, dienen de bijgeleverde metalen pennen gebruikt te worden om de restauraties op de bakplaat te plaatsen.