NL 

Bedrijf

magnifying glass

Het begon allemaal met de productie van kunstmatige gebitselementen van keramiek. Vandaag de dag is Ivoclar Vivadent een wereldwijd opererend bedrijf dat tandartsen en tandtechnici een uitgebreid scala aan innovatieve producten en systemen biedt.

Wat in 1923 in Zurich begon met de productie van kunstmatige gebitselementen, is uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal tandheelkundig bedrijf met een uitgebreid scala aan producten en systemen voor tandartsen en tandtechnici. Ivoclar Vivadent AG heeft haar hoofdkantoor in Schaan, in Liechtenstein, en is sinds de oprichting een particulier bedrijf. Vanuit deze locatie worden producten wereldwijd naar 130 landen getransporteerd. Als wereldwijd opererend bedrijf, heeft Ivoclar Vivadent haar eigen dochtermaatschappijen en Marketing & Sales Support Offices in 30 landen, met meer dan 3597 werknemers over de hele wereld.

Ivoclar Vivadent heeft één van de grootste Research & Development-centra binnen de branche voor tandheelkundige producten. Een team van meer dan 130 experts houdt zich dagelijks bezig met de ontwikkeling van geїntegreerde concepten en werkt samen met gerenommeerde instituten en universiteiten. De innovatieve ontwikkelingen van Ivoclar Vivadent zijn het resultaat van het samenspel van technische uitvoerbaarheid, marktgerichtheid en ervaring. De door Ivoclar Vivadent ontwikkelde producten hebben hun nut bewezen in de dagelijkse praktijk.

Voortdurende opleiding en training zijn voor Ivoclar Vivadent van wezenlijk belang. Het International Center for Dental Education (ICDE) in Schaan behoort tot de modernste cursus- en opleidingscentra wereldwijd. Regionale opleidingscentra over de hele wereld completeren het aanbod van het ICDE en staan garant voor het hoge niveau van technische kennis en bekwaamheid met betrekking tot de producten en systemen van Ivoclar Vivadent.