NL 

Coronavirus: Ivoclar Vivadent ondersteunt tandartsen en tandtechnici door gratis webinars aan te bieden

magnifying glass

Graag blijven wij ondersteuning bieden en focussen ons daarbij op het beschermen van de gezondheid van onze werknemers, klanten en partners en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat patiënten over de hele wereld, tandheelkundige behandeling krijgen, die ze nodig hebben.

Onze aandacht gaat uit naar optimale klantondersteuning en verbonden te blijven met elkaar, in deze tijden. Graag bieden we een reeks gratis webinars (m.n. Engels/Duitstalig) aan voor tandheelkundige professionals. De webinars worden gegeven door een geselecteerd team van (ICDE) docenten en trainers.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze virtuele meetings en van de gelegenheid gebruik te maken om in contact te komen met Ivoclar Vivadent (ICDE) trainers en ervaringsdeskundigen. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en ontvangt u leerzame informatie en technische ondersteuning.

Klik hier om het volledige programma te bekijken en u in te schrijven.

Als u zich heeft ingeschreven ontvangt u ruim voor de webinar start een e-mail om uw deelname te bevestigen. Uiteraard blijft de webinar beschikbaar en kan ook op een later tijdstip worden bekeken.

Wij hopen u te kunnen blijven ondersteunen en bij te staan in uw werk met een interactief,  informatief en educatief programma. We hopen echter dat het leven snel weer normaliseert, zodat we u persoonlijk weer kunnen ontmoeten. We wensen u het allerbeste toe. Blijf gezond en stay connected!