NL 
magnifying glass

IvoSmile

IvoSmile is een softwareapplicatie (app) voor het visualiseren van de mogelijkheden voor esthetische tandheelkundige make-overs direct bij de patiënt. De technologie van de software is gebaseerd op augmented reality.
Laat uw patiënten binnen enkele minuten de mogelijkheden van een perfecte glimlach zien, of te  verbeteren indien gewenst - zonder enige verplichting - op uw iPad.

Gebruik de IvoSmile-app tijdens een consultadvies en geef uw patiënten een eerste indruk van een  esthetische tandheelkundige make-over, zonder verplichtingen en zonder tijdrovende, dure foto's of mock-ups.

Virtuele afbeeldingen en video's helpen patiënten om een beter beeld te krijgen van het uiteindelijke doel en de eventuele behandelingsresultaten. Ook helpt en ondersteunt het patiënten bij het beslissen of ze hun tijd en geld willen besteden aan het proces van gedetailleerde planning van cosmetische behandelingen. Ze zullen enthousiast zijn en de mogelijkheid hebben om in een "virtuele spiegel" te kijken om voor en na foto's te kunnen zien van de eventuele esthetische restauratie(s). Uiteindelijk voelen ze zich daardoor misschien meer overtuigd en geïnspireerd om een smile-make-over voor zichzelf te overwegen.

IvoSmile bevat een bleekoptie om gebleekte natuurlijke tanden te simuleren. De app kan daarom ook worden gebruikt als een handig hulpmiddel om patiënten te adviseren over het bleken en de mogelijkheden.

Met de inzet van deze digitale technologie, vergemakkelijkt de communicatie tussen tandartsen, patiënten en tandtechnische laboratoria en maakt het ontwerpproces eenvoudiger en begrijpelijker. Want eerlijk is eerlijk, mooie tanden zijn iets om over te praten!

TOEPASSING

 • Digitale communicatie- en consulting software voor een effectieve en inspirerende adviesgesprek met uw patiënten
 • Onmiddellijke en emotionele visualisatie van de opties voor esthetische tandcorrecties, inclusief de mogelijkheden voor op maat aanpassingen van virtuele tanden
 • Bleken: visualisatie van gebleekte natuurlijke tanden


UW VOORDELEN

 • Geef uw patiënten binnen enkele minuten een beeld van hun nieuwe glimlach.
 • Visualisaties helpen complexe behandelingen gemakkelijker uit te leggen.
 • Wek emoties op bij uw patiënten en win ze als tevreden klanten.
 • Vergemakkelijk de communicatie tussen u en uw samenwerkende tandtechnisch labo
 • Vermijd complicaties als gevolg van misverstanden of meningsverschillen
 • Verklaar mogelijke beperkingen (vanwege de anatomie van de patiënt) die van invloed zijn op de realisatie van een esthetische behandeling in woorden die patiënten begrijpen
 • Positioneer u zelf als een moderne innovatieve praktijk
 • Gebruik de software gratis voor een proefperiode van 30 dagen.


TECHNISCHE BENODIGDHEDEN

 • Apple iPad met 64-bit CPU en iOS 10-besturingssysteem of hoger

IvoSmile is sinds november 2018 beschikbaar in sommige geselecteerde landen in de respectieve Apple App Store. Profiteer van de gratis proefversie van 30 dagen en ervaar de voordelen en mogelijkheden van IvoSmile!