NL 
magnifying glass

Tetric CAD

Tetric CAD is geschikt voor de efficiënte vervaardiging van enkelvoudige CAD/CAM restauraties..

De restauraties worden gepolijst na het frezen en meteen bevestigd, door de toepassing van een adhesief cementatieprotocol. Tetric CAD restauraties zorgen voor een mooie kleuradaptatie met het omliggende tandstructuur, dankzij het uitgesproken kameleon effect, dat eenvoudig leid tot snelle esthetische resultaten.

Indicaties:

  • Veneers/facings
  • Inlays
  • Onlays (bijv. partiele kronen, occlusale veneers)
  • Kronen

Eenvoudige en efficiënte verwerking
Er zijn slechts een paar stappen nodig om een esthetische restauratie te vervaardigen met Tetric CAD: ontwerpen, slijpen, polijsten – klaar.
De restauratie kan meteen worden geplaatst. Tetric CAD wordt gekenmerkt door uitstekende eigenschappen als polijstbaarheid en intraorale repareerbaarheid, voor het stroomlijnen van de vervaardiging van restauraties.

Preparatie behoud tandstructuur
Tetric CAD restauraties laten een hoge sterkte zien. Dunne taps toelopende marges kunnen worden vervaardigd zonder chippen van het materiaal en maakt preparatiebehoud tandstructuur mogelijk.

Natuurlijke integratie 
Dankzij het uitgesproken kameleon effect, integreren Tetric CAD restauraties perfect in de mond en zorgt voor een mooie kleuradaptatie met het omliggende tandstructuur.