NL 

IPS e.max Ceram Gingiva

magnifying glass

Het is niet zo dat alleen bij implantaatondersteunde restauraties, de 'roze esthetiek' belangrijk is voor een harmonieuze uitstraling. Met de IPS e.max Ceram Gingiva materialen, zijn gebruikers in staat om zeer esthetisch tandvlees te recreëren.
De tandvlees materialen, onafhankelijk van het kleursysteem, zijn beschikbaar in diverse tinten. De kleurengradaties variëren van oranje tot roodachtig naar blauwachtig, zodat de natuurlijke gingiva gemakkelijk kan worden nagebootst.

Verschillende kleurnuances
Gingiva materialen 1-5 zijn verschillende gekleurde basis-gingiva-materialen, die kunnen worden gemengd om de gewenste kleurnuance te verkrijgen. Nieuw toegevoegd is de populaire kleurtint Gingiva BG 34.M. 
Met de introductie van IPS e.max Ceram Intensive Gingiva IG 5 Intensieve Modifier in vijf kleuren, is het assortiment compleet. Zij maken individuele karakterisering van basis tandvleesmaterialen mogelijk. Daarnaast kan de IPS Ivocolor Essence stains (roze, koraal en basic rood) worden gebruikt voor interne karakteriseringen, voor het mengen van of voor de uiteindelijke externe kleuring.


Indicaties

  • Het nabootsen van het natuurlijke tandvlees
  • Het afdekken van lange cervicale gebieden op brugconstructies
  • Het afsluiten van grote interdentale gebieden
  • Het creëren van tandvlees bij implantaatsuperstructuren