NL 

IPS e.max CAD Abutment Solutions

abutment blocksmagnifying glass

Abutment oplossingen op maat

IPS e.max CAD Abutment Solutions zijn ontworpen voor de vervaardiging van implantaatgedragen hybride onderstructuren voor single/teeth met behulp van de CAD / CAM technologie. De hybride componenten worden individueel gefreesd van lithiumdisilicaatblokken (LS2) en gecementeerd aan een titanium interface. Afhankelijk van de patiëntenituatie wordt een tijdelijke hybride abutment kroon vervaardigd van Telio CAD en onmiddellijk geplaatst na implantaatplaatsing. Deze tijdelijke restauratie biedt veel mogelijkheden op het gebied van soft tissue management en vormt de basis voor een esthetische en functionele permanente IPS e.max CAD restauratie.

Geprefabriceerde interface
De IPS e.max CAD A14 en A16 blokken bevatten een vooraf vervaardigde interface, b.v. voor de Viteo Base. Ze worden gebruikt voor de vervaardiging van hybride abutments en hybride abutment kronen. De blokken zijn beschikbaar in MO en LT niveaus van translucentie en in verschillende kleurtinten. MO-blokken worden geleverd in maat A14; LT blokken in A14 en A16.

Sterke hechtingswaarden
Een sterke hechting tussen het lithiumdisilicaatglas-keramiek (LS2) en de titaniumbasis bereikt men met het speciaal geformuleerde en samengestelde Multilink Hybrid Abutment. De cementatie wordt uitgevoerd met behulp van Monobond Plus (op de titaniumbasis) en Monobond Etch & Prime (op keramisch structuur).

Voordelen

  • Goede pasvorm en precisie door CAD / CAM vervaardiging

  • Uitstekende en langdurige esthetiek door tandgekleurde hybride abutments

  • Hybride abutmentkroon (2-in-1) voor functie en efficiëntie; gemakkelijke toegang tot de schroef op elk gewenst moment

  • Zeer goede compatibiliteit met het mondweefsel

  • Sterke hechting lithiumdisilicaat (LS2) en titaniumbasis met Multilink Hybrid Abutment

Indicaties

  • Hybride abutments

  • Hybrid abutment kronen