NL 

IPS e.max

Diverse accessories voor het faciliteren van en ondersteuning bij de vervaardiging van IPS e.max restauraties.

magnifying glass

IPS Natural Die Material

De kleurenstaal ondersteunt bij het bepalen van de gewesnte tandkleur na preparatie.

magnifying glass

IPS Silicone Ring

Voor het inbedden van IPS Empress- en IPS e.max-restauraties zijn siliconenringen in drie formaten verkrijgbaar. Ze kunnen verschillende keren opnieuw worden gebruikt en kunnen gemakkelijk onder stromend water worden schoongemaakt.

magnifying glass

IPS e.max Investment Ring System

Het IPS-e.max moffelsysteem is verkrijgbaar in drie maten. Het bestaat uit een moffelmal en een moffelbasis en wordt gebruikt om de gemodelleerde restauraties van een gietkanaal te voorzien. De 100 g- en 200 g-moffels worden gebruikt voor IPS e.max Press, ZirPress en InLine PoM; de 300 g-moffel wordt alleen voor IPS ZirPress en IPS InLine PoM gebruikt.

magnifying glass

IPS e.max Alox Plunger

Met behulp van de IPS e.max Alox-Plunger wordt de porselein ingot in zacht gemaakte toestand in de holle ruimte van de moffel geperst. Vanwege zijn diameter is hij uitsluitend geschikt voor het IPS-moffelsysteem.

magnifying glass

IPS e.max Alox Plunger Separator

De IPS e.max Alox-Plunger Separator voorkomt dat de ingot gedurende het persen en afkoelen in de moffel aan de Alox-plunger gaat kleven.

magnifying glass

IPS e.max Press Invex

De IPS e.max Press Invex-liquid wordt gebruikt om de reactielaag van het oppervlak, die op geperste IPS e.max Press- en ZirPress-onderstructuren ontstaat, zachter te maken.

magnifying glass

IPS Object Fix Flow / Putty

IPS Object Fix Flow en Putty zijn aanvullende bakpasta’s met verschillende viscositeit, voor de ondersteuning van volledig keramische restauraties gedurende het bakken en kristalliseren. De pasta’s worden gebruikt om de restauraties te stabiliseren en te fixeren op de steunpennen van siliciumnitride of direct op de bakgoeddrager van siliciumnitride. Ze kunnen gemakkelijk worden aangebracht en kunnen na het bakken weer worden verwijderd.

magnifying glass

IPS Ingot Tongs

De IPS-tang voor porselein ingots wordt gebruikt om tegelijkertijd meerdere IPS e.max ZirPress- of IPS InLine-porselein ingots in de 300 g-moffel te plaatsen.

magnifying glass

IPS PressVEST Premium

IPS PressVEST premium is een fosfaatgebonden inbedmateriaal voor de snelle verwarmingsmethode. Het snel verwarmbare inbedmateriaal zorgt in korte tijd voor hoogwaardige persresultaten met een nauwkeurige pasvorm.

magnifying glass

Viteo Base

Viteo Base (interface) is gemaakt van titanium en biedt een sterke basis voor een effectieve hechting voor duurzame restauraties.