NL 

IPS e.max Ceram

magnifying glass

IPS e.max Ceram is biedt betrouwbare resultaten, ongeacht of een standaard opbouwtechniek of een veeleisende ‘’high-end’’ opbouwtechniek met levendige dynamische lichteffecten is vereist. De klassieke Dentin en Incisal materialen zijn ideaal toepasbaar bij opake onderstructuren en dus zeer geschikt voor het veneeren van meer opake onderstructuren. Helderheid en chroma zijn in balans. Het matcht dan ook optimaal met de A-D kleurensleutel.  

Veelzijdig materialen
De klassieke dentine en incisale materialen zijn beschikbaar in A-D, Chromoscoop en Bleach kleuren. Voor meer helderheid, gebruikt men IPS e.max Ceram Power Dentin en Power Incisal materialen in A-D en Bleach kleuren.

Expressieve en veelzijdige karakteriseringen kunnen nu worden toegevoegd aan deze restauraties met het nieuwe universele ‘’staining’’ systeem IPS Ivocolor, de Essence materialen, kleurenpasta’s en glazuur.

Indicaties

  • keramiek opbouw op onderstructuren vervaardigd met IPS e.max lithiumdisilicaat en zirconiumoxide (bijvoorbeeld IPS e.max ZirCAD, Zenostar)
  • vervaardiging van opgebakken facings