NL 

BioUniversal KFG+

magnifying glass

Universele legering voor groot aantal indicaties

BioUniversal KFG +: De "Plus" onder de universele legeringen

De nieuwe universele legering BioUniversal KFG + is geschikt voor een geschikt voor een breed scala aan indicaties. Het is gemakkelijk te verwerken en compatibel met het laboratoriumcomposiet SR Nexco.

BioUniversal KFG + is een kostenefficiënte universele legering. Het is de verdere ontwikkeling van de legering BioUniversal KFG, die wordt vervangen door de nieuwe universele legering.

Vele voordelen voor de gebruiker
De lage dichtheid van de legering is kostenbesparend voor elke kroon. Tandtechnische laboratoria zijn in staat om winstgevende prijzen door te berekenen. De kopervrije legering voorkomt dat de binnenkant van de telescoop- en conuskronen oxideren. Het veroorzaakt geen reacties of verkleuringen van het weefsel. Ondanks het lage goudgehalte, heeft de legering een intense gele kleur. Dit geeft de veneer een natuurlijke en esthetische uitstraling.

Geschikt voor een verscheidenheid van indicaties
De legering is met name geschikt voor onlays, ¾ kronen, kronen, telescoop- en conuskronen, bruggen met een korte of lange overspanning, structurele elementen, implantaatsuprastructuren en metalen gietstukken voor prothesen. Het is geschikt voor de frees- en dubbelekroontechniek alsook voor het aanbrengen van veneermateriaal van laagsmeltende speciale keramiek en lichtuithardend laboratoriumcomposiet SR Nexco.

SR Nexco ® is een geregistreerd handelsmerknaam van Ivoclar Vivadent AG.

Over Ivoclar Vivadent
Ivoclar Vivadent, met hoofdkantoor in Schaan, Liechtenstein, is een toonaangevende internationale fabrikant en leverancier van innovatieve materiaal systemen voor hoogwaardige tandheelkundige applicaties. Het bedrijfssucces is gebaseerd op een uitgebreide portfolio van (dentale) producten en systemen, R&D en een duidelijke focus op het gebied van training en educatie. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in 25 landen en meer dan 3.300 werknemers wereldwijd. Meer informatie over Ivoclar Vivadent vindt u op onze website: www.ivoclarvivadent.nl

Bijlage: (BioUniversal_KFG+.jpg)