NL 

Wieland Zenotec select ion

magnifying glass

Wieland Zenotec select ion: PMMA frezen op het hoogste niveau

Innovatief freesmachine voor het efficiënte bewerking van acryl materialen

Wieland Zenotec select ion is een innovatieve freesmachine voor hoge - precisie en functionele resultaten. De nieuwe unit is voorzien van de beproefde Zenotec select eigenschappen, zoals de 8 - disc materiaal wisselaar en is bovendien uitgerust met een innovatief ionisatie systeem .

De ionisator is de belangrijkste innovatie van deze machine. Geïoniseerde perslucht wordt gericht op de instrumenten en materialen, via gerichte nozzles tijdens het freesproces. De geïoniseerde lucht neutraliseert de statische lading van de acryl-deeltjes, die worden geproduceerd tijdens het frezen. De acryl deeltjes kunnen gemakkelijk worden afgevoerd. De materiaalwisselaar biedt een volledig geautomatiseerde materiaal management systeem. Afhankelijk van het frezen en de uit te voeren taak, wordt een geschikt materiaal gekozen en automatisch ingevoerd in het freesproces. De instrumenten, systemen, software, materialen en machines zijn speciaal geoptimaliseerd voor de verwerking van acrylmaterialen. Het resultaat is een volledig gecoördineerd digitaal productieproces geschikt voor de digitale productie van volledige gebitsprothesen, beetregistraties, try-ins, boormallen, occlusale spalken en PMMA restauraties. De frezen zijn speciaal ontwikkeld voor de Zenotec select ion-machine. Ze zorgen niet alleen voor processtabiliteit en veelzijdigheid, maar verminderen ook de bewerkingstijden met maximaal 70 procent. Acryl materialen en dergelijke kunststoffen worden zo effectief en betrouwbaar verwerkt.

Integratie in de Digitale Denture workflow
Wieland Zenotec select ion kan worden geïntegreerd in een uitgebreide digitale workflow voor CAD/CAM geproduceerde volledige gebitsprotheses. De Digital Denture workflow integreert innovatieve apparatuur, software programma's en goed afgestemde materialen voor tandartsen en tandtechnici.

Zenotec® is een geregistreerd handelsmerk van Wieland Dental + Technik GmbH.

Bijlage: (Zenotec select ion.jpg)
Fig.: Wieland Zenotec select ion: PMMA frezen op het hoogste niveau