NL 

Producten

Ivoclar Vivadent

Tandheelkundig professional

Bij Ivoclar Vivadent, vinden tandartsen een schat aan producten en diensten ter ondersteuning en bevordering van hun professionele werk.

Laboratorium professional

Aangepast aan de eisen in het laboratorium: het ruime assortiment van producten en diensten ondersteunt tandtechnici in hun dagelijks werk.

Alle producten

Hier vinden tandartsen en tandtechnici een breed scala aan producten en productsystemen, die zij nodig hebben voor hun dagelijkse werk. Het toepassingsgebied varieert van profylaxe tot de vervaardiging en verwerking van hoge kwaliteit tandheelkunde.

Ivoclar Digital

Tandheelkundig professional

Stelt u zich eens voor, dat toonaangevende technologieën worden samengebracht in een open en geïntegreerde volledige digitale workflow, voor iedereen toegankelijk. Dit is precies wat Ivoclar Vivadent biedt. Het stelt patiënten in staat om te profiteren van nauwkeurige, zeer esthetisch IPS e.max restauraties, die efficiënt in slechts één bezoek worden vervaardigd.

Laboratorium professional

Ivoclar digitale biedt nieuwe mogelijkheden voor al uw (patiënt)casussen met veelzijdige en op maat gemaakte oplossingen. Met 3 eenvoudige stappen bereikt u de hoogste standaarden: ontwerp-besluit-productie. Ons portfolio bestaande uit: scanners/CAD, materialen en apparatuur/CAM is ingedeeld volgens deze 3 stappen.