NL 

Partnerschapsovereenkomst met fabrikanten van CAD/CAM- apparatuur

magnifying glass

Het succes van Ivoclar Vivadent op het gebied van CAD/CAM materialen is gebaseerd op de nauwe en langdurige samenwerking met innovatieve partners in de CAD/CAM hardware en software sectoren. In samenwerking met Amann Girrbach, Dentsply Sirona en Planmeca, zijn wij in staat om gezamenlijke klanten optimaal gecoördineerde en gevalideerde processen aan te bieden, die voldoen aan hoge standaarden voor hoogwaardige en precieze restauraties.

Amann Girrbach

magnifying glass

Amann Girrbach is een fabrikant van state-of-the-art CAD / CAM-oplossingen voor tandtechnische laboratoria. Afgestemd op de behoeften van Amann Girrbach apparatuur biedt Ivoclar Vivadent een uitgebreid assortiment CAD / CAM-blokken en -discs voor het vervaardigen van esthetische restauraties van hoge kwaliteit.

www.amanngirrbach.com

Dentsply Sirona

magnifying glass

Dentsply Sirona biedt chairside- en labside CAD/CAM- oplossingen voor tandarspraktijken en tandtechnische laboratoria. Ivoclar Vivadent levert de nodige materiaaltechnologie en stelt haar complete CAD/CAM- portfolio (blokken en discs) ter beschikking voor verwerking met de technologie van Denstply Sirona. 

www.dentsply-sirona.com

Planmeca

magnifying glass

Planmeca biedt high-tech chairside- en CAD/CAM- oplossingen, die tandartspraktijken in staat stellen esthetisch hoogwaardige restauraties te maken met de beproefde materialen (blokken) van Ivoclar Vivadent.
www.planmeca.com