NL 

Geautoriseerde Milling Partners

emax_authorized_partnersmagnifying glass

Een ‘Authorized Milling Partner’ is een freescentrum met op elkaar afgestemde, door Ivoclar Vivadent goedgekeurde processen. Het freescentrum profiteert van:

  • zeer nauwkeurige restauraties met een kwalitatief hoogwaardige oppervlakte afwerking
  • hoge kwaliteitsstandaarden: materialen en restauraties zijn wetenschappelijk onderzocht
  • op elkaar afgestemde producten en systemen voor de afwerking van de restauraties


 

Onze partners zijn:

3Dental

3dentalmagnifying glass

3Dental biedt de allernieuwste tandheelkundige CAD/CAM- oplossingen. Daarnaast geeft 3Dental in haar eigen cursuscentrum informatie over de door haar aangeboden technologieën. 3Dental gebruikt CAD/CAM- materialen van Ivoclar Vivadent zoals IPS e.max CAD, IPS Empress CAD en Telio CAD.

 www.3dental.es

Anthogyr - Simeda

anthogyr-simedamagnifying glass

Anthogyr is expert in het ontwerpen, vervaardigen en verkopen van oplossingen voor de tandheelkundige implantologie wereldwijd. Samen met Simeda biedt de groep een open en complete CAD/CAM- oplossing voor alle implantaat- of elementgedragen restauraties. Als partner van Ivoclar Vivadent voor uw IPS e.max CAD- restauraties biedt Anthogyr esthetische prothetische oplossingen van ultrahoge precisie.

www.anthogyr.com

Bego

magnifying glass

Bego is een zelfstandig bedrijf in dentale materialen en apparatuur. Het productiebedrijf van Bego richt zich op innovatie en kwaliteit, waarbij de restauraties worden geproduceerd volgens moderne esthetische voorwaarden.

www.bego.com

CADstar

cadstarmagnifying glass

CADstar maakt gebruikt van state-of-the-art CAD/CAM- technologie en materialen van Ivoclar Vivadent – met inbegrip van IPS e.max CAD en Telio CAD.

www.cadstar.at

Camlog / Dedicam

Camlog_rgbmagnifying glass

Camlog is één van de toonaangevende bedrijven in de orale implantologie en biedt met Dedicam een uitgebreid portfolio van producten op het gebied van prothetische CAD/CAM- oplossingen aan. Met IPS e.max CAD, IPS Empress CAD en Telio CAD zet Dedicam in op de innovatieve CAD/CAM- materialen van Ivoclar Vivadent.

www.camlog.com
www.dedicam.com

Core 3D Centres

core 3d centresmagnifying glass

De Core 3D- centra vormen een wereldwijd netwerk van freescentra, uitgerust met een krachtige CAD/CAM-technologie.

www.core3dcenters.com

Digitek

digitek-dental_logomagnifying glass

Digitek Dental Solutions streeft ernaar om de nieuwste technologie te implementeren bij tandtechnische laboratoria in Azië en het Pacifisch gebied. Het bedrijf biedt een scala aan producten en diensten, bedoeld om klanten een betere concurrentiepositie te geven.

www.digitek-dental.com

DMC Cologne

dmc logomagnifying glass

DMC is een bedrijf met vele jaren ervaring binnen de CAD/CAM- sector en verenigt geavanceerde technische apparatuur, de expertise van Duitse tandheelkundig specialisten en hooggekwalificeerde software- ingenieurs. DMC maakt gebruik van de kwalitatief hoogwaardige materialen van Ivoclar Vivadent.

www.dmc-cologne.com

Hannker Dental

magnifying glass

Hannker Dental – big things come in small packages.

Ivoclar Vivadent en Hannker Dental zijn beiden traditionele dental laboratoria, met dezelfde doelstellingen. Het vervaardigen van hoogwaardige - esthetische individuele oplossingen voor patienten en een modern freescentrum dat waarde hecht aan hoge precisie en kwaliteit voor haar klanten. Onze expertise is veelzijdig en op het gebied van servicesoplossingen gebaseerd op conventionele dentale technologie en CAD/CAM technologie. Toonaangevende dentale laboratoria in Duitsland behoren tot onze klanten. Precisie “vervaardigd in Germany”. 

www.hannker-dental.de

Indudent AG

indudentmagnifying glass

Indudent AG is gespecialiseerd in geautomatiseerde productieprocessen. Als puur freescentrum werkt Indudent samen met tandtechnische laboratoria op het gebied van de digitale vervaardiging van prothetische voorzieningen. Indudent is een erkende partner van Ivoclar Vivadent en maakt restauraties van IPS e.max CAD, met een gecontroleerde kwaliteit.

www.indudent.de

infiniDent Services GmbH

infinidentmagnifying glass

InfiniDent biedt CAD/CAM- oplossingen aan voor praktijktoepassingen en tandtechnische laboratoria. InfiniDent behoort tot de Sirona Dental- groep en staat voor meer dan 25 jaar aan CAD/CAM- ervaring. De klant krijgt nauwkeurig vervaardigde restauraties uit één hand.

www.infinidentservices.com

Neodent

neodentmagnifying glass

Neodent is een toonaangevende fabrikant van tandheelkundige implantaten uit Zuid-Amerika. Het bedrijf biedt zijn klanten bovendien CAD/CAM- oplossingen aan en gebruikt hiertoe ook de esthetisch hoogwaardige materialen van Ivoclar Vivadent.

www.neodent.com.br

openMill

logo_openMillmagnifying glass

OpenMill is het geavanceerde freescentrum van M-Tec Dental in Zweden en biedt een compleet productassortiment van tandheelkundige CAD/CAM- oplossingen voor prothetische voorzieningen op implantaten en voor kronen en bruggen. Dankzij de samenwerking met Ivoclar Vivadent kan openMill kwalitatief hoogwaardige producten van Ivoclar Vivadent aanbieden, zoals IPS e.max CAD, IPS Empress CAD en Telio CAD.

www.m-tecdental.se 

PlanEasyMill Milling centrum

magnifying glass

Het PlanEasyMill™ millingcentrum biedt cutting edge CAD/CAM diensten aan dentale laboratoria.  Dit milling centrum biedt een ruim scala aan diensten en materialen aan - van dentale milling diensten tot 3D geprinte modellen en individuele implant abutments -  waarmee het werk van dentale professionals mogelijk wordt gemaakt.   Planmeca Groep – het bedrijf achter PlanEasyMill – introduceert al 40 jaar technologische innovaties in de gezondheidszorg.

www.plandent.fi

Straumann

magnifying glass

Ivoclar Vivadent en Straumann werken samen bij het vervaardigen van esthetisch veeleisende restauraties.

www.straumann.com

Wada

wada_logomagnifying glass

Wada is één van de grootste freescentra en laboratoria in Japan. Als ‘Authorized Milling Partner’ levert Wada moderne CAD/CAM- technologie en materialen van Ivoclar Vivadent.

www.labowada.co.jp

Zimmer / Zfx

zimmer-dental-zfx-logomagnifying glass

Het wereldwijde netwerk van freescentra van Zimmer/Zfx levert een tot in het kleinste detail op elkaar afgestemde procesketen voor de vervaardiging van kwalitatief hoogwaardige prothetische voorzieningen. Dankzij de uniforme technologiestandaarden worden op alle locaties voorzieningen van gelijkwaardig hoge kwaliteit gegarandeerd.

www.zfx-dental.com