NL 

Digital Press Design

magnifying glass

De software IPS e.max Digital Press Design bestaat uit twee aparte add-ons ("Wax Tree" en "Press Multi"). Het combineert moderne CAD / CAM technologie met de bewezen perstechniek. Het innovatieve softwarepakket versnelt de wax-up en spruing stappen en verhoogt de betrouwbaarheid en de kosteneffectiviteit van het hele persproces aanzienlijk.

De waxtructuren worden direct overgedragen aan het persproces. Ze zijn ingebed in het geavanceerde IPS PressVest Premium inbedmateriaal en worden geperst in de Programat-persoven. Zo worden IPS e.max Press restauraties efficiënt en economisch vervaardigd.

magnifying glass

IPS e.max Digital Press Design - Wax Tree
 

De software-add-on IPS e.max Digital Press Design - Wax Tree maakt het mogelijk om meerdere monochromatische single - tooth restauraties te combineren en een wasboom te maken met behulp van computertechnologie. De press sprues worden automatisch aan de restauraties bevestigd en op een passende manier in lijn gebracht met de IPS Sprue Guide. Dit verbetert de veiligheid en kwaliteit van het hele persproces en verkort de spruingprocedure aanzienlijk.

Individuele correcties van de sprueposities en de lengte van de perskanalen zijn nog mogelijk. De wasbomen kunnen op een 3D-printer worden gemaakt en worden vervolgens overgedragen naar het persproces, b.v. Varseo printers van BEGO.

Voordelen


  • Tijdbesparend, betrouwbare spruing
  • Inbedmateriaal geoptimaliseerd voor 3D-printmaterialen
  • Maximale efficiëntie en gecoördineerde processen
magnifying glass

IPS e.max Digital Press Design - Press Multi
 

Deze add-on stelt u in staat om de kleurovergang van dentine tot incisale visueel en individueel te beheren met IPS e.max Press Multi restauraties. De horizontale perskanalen (zogenaamde wax patronen) worden automatisch geplaatst op de virtuele restauratie. De positionering kan individueel worden geregeld. Dit is hoe je het gewenste esthetische uiterlijk en het ideale polychromatische kleureffect bereikt.


Indrukwekkende resultaten
Zodra de restauraties zijn ontworpen, worden de waxstructuren in de PrograMill-machine gefreesd met behulp van de ProArt CAD Wax Yellow discs, die zijn geoptimaliseerd voor IPS e.max Press. Dit materiaal wordt gekenmerkt door de uitstekende bewerkingseigenschappen. Bovendien bakt het zonder dat er een residu achtergelaten wordt. De gefreesde restauraties hebben een hoge pasnauwkeurigheid en gladde oppervlakken. Een ideale manier om de restauraties te produceren is om 3D te printen met b.v. BEGO.

Indicaties 

  • Geschikt voor de computer-aided design van sprued wax restauraties (volgens het IPS e.max Press Multi pers-concept)
  • Beschikbaar voor de 3Shape Dental System ™ softwareversie 2015


Voordelen

  • Automatische bevestiging van de press sprues
  • Zichtbare kleurenovergang helpt bij de controle van kleurgradaties 
  • Nauwkeurige pasvorm, precieze details en gladde oppervlakken
  • Frezen or 3D printen van waxstructuren