NL 

Dit product maakt deel uit van de productcategorie ‘Directe vulmaterialen’.

magnifying glass

OptraGate Junior

Kinderen zijn erg veeleisend als het gaat om draagcomfort. OptraGate heeft een prettig draagcomfort dankzij het zachte, flexibele en latex-vrije materiaal.

Met de beschikbaarheid van de nieuwste kleuren in blauw en roze en draagcomfort zijn kinderen wellicht meer gemotiveerd om de OptraGate te dragen tijdens de behandeling.

De blauwe en roze OptraGate dragen bij aan de vergemakkelijking van de behandeling in de beginfase. Jonge patiënten krijgen de emotionele hulp die zij nodig hebben. Tevreden patiënten bouwen een goede basis voor een goede reputatie en blijvend succes.

OptraGate is nu verkrijgbaar in de maten Junior en Small.

NIEUW: Assistentie in het kiezen van de juiste maat

Het kiezen van de juiste maat is een vereiste voor een optimale positie van de lippen en de wangen. OptraGate in blauw en roze zijn voorzien van een navigatie en is direct geprint op het folieverpakking van elke OptraGate, om zo gemakkelijk de juiste maat te kunnen bepalen.

Het is zo gemakkelijk als dit:


magnifying glass


1. Schat de afstand van de hoeken van de mond met die van de patient in een ontspannen positie (gesloten of licht geopend) door gebruik te maken van de schaalmeting op de folieverpakking.

Tip:
Volg de lichtgebogen lijnen van de lippen. Dit verkleint het risico van de geselecteerde maat, die eventueel te klein is.


magnifying glass


2. Kies de aanbevolen maat volgens de markering.

Tip:
Mocht de opgemeten maat van de hoeken tussen twee maten in liggen, dan wordt aanbevolen de grootste maat te nemen. 


3. Plaats de OptraGate met de juiste maat.

Tip:
Additionele assistentie wordt aangeboden middels instructies op de flowchart en de flowchart video, door het scannen van de QR code op de folieverpakking kan deze worden bekeken.

magnifying glassmagnifying glassmagnifying glassmagnifying glassmagnifying glassmagnifying glass