NL 

IvoSmile

magnifying glass

Laat uw patiënten binnen enkele minuten de mogelijkheden van een perfecte glimlach zien, of te  verbeteren indien gewenst - zonder enige verplichting - op uw iPad. Met een geoptimaliseerde gebruikersinterface en de langverwachte compatibiliteit met het 3Shape Dental System.


Kenmerken

 • Motiveer uw patiënten om in te stemmen met een cosmetische tandheelkundige behandeling.
 • Verkort uw consulttijd.
 • Verbeter uw communicatie met uw tandtechnisch laboratorium.


Gebruik de IvoSmile-app tijdens een consultadvies en geef uw patiënten een eerste indruk van een esthetische tandheelkundige make-over, zonder verplichtingen en zonder tijdrovende, dure foto's of mock-ups.

De virtuele presentatie van de nieuwe glimlach helpt patiënten om een beter beeld te krijgen van het uiteindelijke doel en de behandelingsresultaten. De indrukwekkende voor-en-na beelden van de nieuwe glimlach en de mogelijkheid zichzelf in de virtuele spiegel te zien, helpt en ondersteunt patiënten een weloverwogen beslissing nemen over het al dan niet investeren in een tijdrovende en kostbare en cosmetische procedure.

IvoSmile beschikt over een bleekoptie, waarmee je het bleken van natuurlijke tanden kunt stimuleren. De app kan daarom ook worden gebruikt als een handig hulpmiddel om patiënten te adviseren over het bleken en de mogelijkheden. Mooie tanden zijn het waard om over te praten!

Tandarts en tandtechnicus zijn een goed op elkaar ingespeeld team. De app creëert nieuwe samenwerkingsmogelijkheden bij gezamenlijke behandeling en verzorging van uw patiënten.

De ondersteuning van de app met CAD-software stelt de tandarts in staat om beelden van de patiënt inclusief het voorgestelde eindresultaat naar het tandtechnisch laboratorium te sturen via bijvoorbeeld 3Shape Communicate of file-sharing. De IvoSmile add-on (verkrijgbaar bij Ivoclar Vivadent en 3Shape dealers) stelt het tandtechnisch lab in staat om beelden van de patiënt inclusief het voorgestelde ontwerp van de tandarts te importeren in het 3Shape Dental System. Er wordt een digitaal ontwerp gemaakt, dat vanuit verschillende hoeken kan worden bekeken (design in motion).

Voordat de restauratie wordt vervaardigd, stuurt de tandtechnicus een digitale ontwerp naar IvoSmile voor evaluatiedoeleinden. De restauratie wordt virtueel uitgeprobeerd met behulp van het digitale real-time 3D-spiegelbeeld van de patiënt of foto's van de patiënt.

Het digitale hulpmiddel maakt het makkelijk om effectief te communiceren met uw patiënten en uw laboratoriumpartners..

Toepassing

 • Digitale communicatie- en consulting software voor een effectieve en inspirerende adviesgesprek met uw patiënten
 • Onmiddellijke en emotionele visualisatie van de opties voor esthetische tandcorrecties, inclusief de mogelijkheden voor op maat aanpassingen van virtuele tanden
 • Bleken: visualisatie van gebleekte natuurlijke tanden
 • Importeren van foto's: afbeeldingen van patiënten kunnen worden geïmporteerd in IvoSmile
 • De IvoSmile add-on zorgt voor compatibiliteit met het 3Shape Dental Syste

Uw voordelen

 • Geef uw patiënten binnen enkele minuten een beeld van hun nieuwe glimlach.
 • Visualisaties helpen complexe behandelingen gemakkelijker uit te leggen.
 • Wek emoties op bij uw patiënten en win ze als tevreden klanten.
 • Vergemakkelijk de communicatie tussen u en uw samenwerkende tandtechnisch labo
 • Vermijd complicaties als gevolg van misverstanden of meningsverschillen

Technische benodigdheden

 • Apple iPad of iPhone met iOS 13 of hoger
 • De IvoSmile add-on voor het 3Shape Dental System vanaf versie 2020 (verkrijgbaar bij Ivoclar Vivadent en 3Shape dealers)

* Let op: de CAD integratie "IvoSmile Add-On" (3Shape) is momenteel niet beschikbaar in China & USA.